Ioan Rus: Nu am emoţii cu privire la o posibilă SUSPENDARE

"Nu am emoţii cu privire la o posibilă suspendare". Declaraţia a fost făcută la o emisiune TV de ministrul Administraţiei şi Internelor, în urma convorbirii pe care a avut-o cu Adrian Năstase, în seara tentativei de arestare. Mai mult, Ioan Rus afirmă că ar proceda la fel şi a suta oară.

RomaniaTV.net
30 iun. 2012, 05:49
Ioan Rus: Nu am emoţii cu privire la o posibilă SUSPENDARE

Invitat într-o emisiune TV, ministrul Ioan Rus a declarat că nu i-a fost teamă nici de convocarea la DNA şi nici de o posibilă suspendare.

„Putea fi un scenariu şi acesta, dar era greu de materializat când ştii exact şi ce ai făcut şi de ce ai făcut. Nu aveam emoţii legat de acest lucru”, a declarat Rus în legătură cu posibila convocare la DNA.

Totuşi, referitor la convorbirea telefonică pe care a avut-o cu Adrian Năstase în seara arestării, ministrul a declarat că nu regretă gestul pe care l-a făcut şi că l-ar şi repeta.

„Era depresiv, extrem de necăjit (…) Ceea ce eu am simţit că s-ar putea să se întâmple, viaţa a demonstrat că chiar s-a întâmplat. Aş face acest gest şi a o suta oară”, a mai spus ministrul.

În seara tentativei de sinucidere a fostului premier, Ioan Rus a vorbit la telefon cu Adrian Năstase pentru a-l întreba cum vrea să procedeze. Convorbirea a avut loc înainte ca poliţiştii să descindă cu mandatul de arestare acasă la Năstase.