Ioana Cosma, atac devastator în miez de noapte la adresa şefilor din trustul Pro. „Sclavii nu mor, sclavii sunt eterni”

Ioana Cosma a postat un mesaj dur pe reţelele sociale după ultima ediţie a emisiunii "Ora exactă în sport" pe care a moderat-o la Pro Arena. Din 5 februarie, în locul acestei emisiuni vor fi difuzate serielele de comedie "Familia Bundy" și "Seinfeld".

06 feb. 2023, 13:51
Ioana Cosma, atac devastator în miez de noapte la adresa şefilor din trustul Pro. „Sclavii nu mor, sclavii sunt eterni”
Ioana Cosma, atac devastator în miez de noapte la adresa şefilor din trustul Pro. "Sclavii nu mor, sclavii sunt eterni"

Ioana Cosma, atac devastator în miez de noapte la adresa şefilor din trustul Pro. Jurnalista a scris în jurul orei 3 dimineața un mesaj devastator pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Ioana Cosma a izbucnit în lacrimi la ultima ediție de „Ora Exactă în Sport”. Ce surpriză i-a pregătit Mihai Mironică

„Aș vrea să scriu, dar nu știu exact ce să aștern pe hârtie. Protv m-a definit ca om, neînfricat, cu argumente, mi-a zis gandește liber! Eram liberă azi și politically correct mâine. Mi-am pierdut busola, dar până la final am ținut jurnalismul sus, m-am implicat când am crezut că, neinformați, oamenii au greșit. Urcușuri și coborâșuri au fost, am greșit, am învățat, dar nu am tolerat.  Sunt oameni minunați acolo, unii au sădit și au crescut, alții au pus doar lăstari, dar sunt plămădiți din același aluat. Pro Tv înseamnă oameni talentați, oameni dedicați. Protv înseamnă oameni buni. Atât! Protv însă nu înseamnă oameni care sapă la fundație, înseamnă doar cei care pun mâna la construcție!”, a scris Ioana Cosma, postarea fiind însoțită de hashtaguri precum #sclaviinumor #sclaviisunteterni, cu trimitere directă la cei pe care îi consideră responsabili de concedierea ei. Ulterior, hashtagurile au fost şterse!

Citeşte şi: Ioana Cosma, desfiinţată de Radu Banciu, va fi colegă cu acesta în trustul Prima: „Transferurile în televiziuni se fac pe cumetrii”. Cine a dat-o afară pe Ioana Cosma de la Pro TV

Pro Arena a decis să scoată din grila de programe emisiunea „Ora exactă în sport”, moderată de Ioana Cosma și Mihai Mironică, jurnaliști angajați de peste 25 de ani în trustul Pro. Decizia le-a fost comunicată celor implicați pe 20 ianuarie. Pe lângă cei doi moderatori, au mai fost anunțați că sunt concediați alți cinci angajați, Robert Zamfirescu, Alin Floroiu, Florin Culiță, Dan Ionescu și producătorul emisiunii, Leonard Badea, iar Ionuț Eduard Coandă, șeful departamentului sport de la Pro TV, şi-a înaintat demisia în semn de solidaritate.