Ioana Cosma a izbucnit în lacrimi la ultima ediție de „Ora Exactă în Sport”. Ce surpriză i-a pregătit Mihai Mironică

Ioana Cosma a izbucnit în lacrimi la ultima ediție de „Ora Exactă în Sport”. Pro Arena a decis să scoată din grila de programe emisiunea moderată de Ioana Cosma și Mihai Mironică, jurnaliști angajați ani buni la postul din Pache Protopopescu.

05 feb. 2023, 17:06
Ioana Cosma a izbucnit în lacrimi la ultima ediție de „Ora Exactă în Sport”. Ce surpriză i-a pregătit Mihai Mironică
Ioana Cosma a izbucnit în lacrimi

Ioana Cosma a izbucnit în lacrimi. Duminică, 5 februarie, a avut loc ultima ediție a emisiunii, înainte de a fi înlocuită în program de serialele de comedie „Familia Bundy” și „Seinfeld”.

Ioana Cosma a izbucnit în lacrimi

Pentru a marca ediția specială, Mihai Mironică, care a ocupat astăzi poziția de moderator, a invitat-o în platou chiar pe Ioana Cosma. Pe parcursul emisiunii au fost redate mai multe momente inedite din istoria transmisiunilor, pe seama cărora cei 2 s-au amuzat copios. La final, jurnalista a fost copleșită de emoții, experimentatei jurnaliste i-au dat lacrimile.

Decizia renunțării la emisiunea „Ora Exactă în Sport” le-a fost comunicată celor implicați pe 20 ianuarie. Pe lângă cei doi moderatori, au mai fost anunțați că sunt concediați alți 5 angajați, Robert Zamfirescu, Alin Floroiu, Florin Culiță, Dan Ionescu și producătorul emisiunii, Leonard Badea.

În urma deciziei, Ionuț Eduard Coandă, șeful departamentului sport de la Pro TV, şi-a înaintat demisia.

Citeşte şi: Ioana Cosma, desfiinţată de Radu Banciu, va fi colegă cu acesta în trustul Prima: „Transferurile în televiziuni se fac pe cumetrii”. Cine a dat-o afară pe Ioana Cosma de la Pro TV

Cu ce televiziune s-a înțeles Ioana Cosma

Ioana Cosma s-a înțeles, conform surselor ProSport, cu cei de la Prima News. Mutarea s-ar fi făcut la recomandarea lui Costi Mocanu (director de știri și emisiuni informative la Prima TV), cel care o știe de ani buni pe moderatoarea talk-show-urilor sportive din fostul trust deținut de Adrian Sîrbu.

Nu este nimic deocamdată. Încă sunt conectată la ce mai am de făcut şi apoi vedem”, a spus Ioana Cosma, într-un comentariu pe pagina sa de Facebook, întrebată fiind despre această mutare.

Ioana Cosma nu va fi prinsă în organigrama Prima Sport, ci la Prima News, iar printre motivele acestei decizii se numără și acela că la postul destinat exclusiv transmisiunilor sportive se află și unul dintre cei mai duri contestatari ai acesteia, Radu Banciu, care a desființat-o public zilele acestea.