Ioana, despre divorţul de Ilie Năstase: „Am plecat cu ce aveam pe mine”

Ioana a vorbit despre divorţul de Ilie Năstase, după conflictul conjugal, care a avut loc în urmă cu nici o săptămână. Bruneta a părăsit locuinţa conjugală, acum se află la Constanţa şi spune că nu a primit niciun semn de la soţul ei.

11 ian. 2021, 19:24
Ioana, despre divorţul de Ilie Năstase: „Am plecat cu ce aveam pe mine”
Ioana a vorbit despre divorţul de Ilie Năstase

Ioana, despre divorţul de Ilie Năstase. Vedeta a mărturisit că nu este decisă dacă se va despărţi de fostul tenismen, vrea să se liniştească, să nu fie o decizie luată la supărare.

Soţia lui Ilie Năstase a comentat şi pe marginea afirmaţiilor făcute de milionarul Nick Rădoi. Din câte se pare, scandalul din casa familiei Năstase a pornit din cauza geloziei ex-sportivului.

Citeşte şi: Carmen Harra, predicţie pentru Ilie Năstase: „Nu vreau să se supere pe mine”

Ioana, despre divorţul de Ilie Năstase

Eu sunt la Constanța, am plecat imediat după scandal, am plecat cu ce aveam pe mine și nu m-am mai uitat înapoi. Vă puteți da seama cât de tare m-am speriat. Ilie nu mi-a dat niciun semn de viață, niciun sms, nimic. Nu, nu și-a cerut scuze. Desigur că nici eu nu l-am căutat, nu văd de ce aș face asta, nici prin cap nu-mi trece.

Nu m-am decis încă dacă voi divorța sau nu, aștept să mă liniștesc, ca să nu iau o decizie sub imperiul emoțiilor puternice. Sunt foarte tristă și afectată de cele întâmplate.

Nu știu de ce Nick a făcut așa ceva, de ce a dat acele declarații, ce vrea el să demonstreze. Mi s-a părut total deplasat. Pentru mine el este istorie și nu păstrăm legătura. Ne dăm câte un mesaj protocolar de ziua noastră, atâta tot.

Mi s-a părut total nepotrivit din partea lui să se amestece între mine și Ilie. Nimeni nu are dreptul să facă asta. Eu am familia mea și nu sunt deschisă la alte discuții”, a declarat Ioana Năstase, potrivit Digi Sport.

Citeşte şi: Ilie Năstase, prima reacţie după ce Ioana Năstase a spus că a bătut-o: Aşa spune ea? Nu îmi aduc aminte


loading...