Ioana Dichiseanu suferă în continuare după tatăl ei, la doi ani de la moartea actorului: „Suferința, stările depresive m-au atins și pe mine”

Ioana Dichiseanu suferă în continuare după tatăl ei. Sunt aproape doi ani de la moartea celebrului actor Ion Dichiseanu, iar singura lui fiica nu și-a revenit. A mărturisit recent că încearcă să-și păstreze zâmbetul pe buze, dar îi este greu, chiar și acum, căci durerea nu i-a trecut.

17 feb. 2023, 12:17
Ioana Dichiseanu suferă în continuare după tatăl ei, la doi ani de la moartea actorului: „Suferința, stările depresive m-au atins și pe mine”
Ioana Dichiseanu suferă în continuare după tatăl ei

Ioana Dichiseanu suferă în continuare după tatăl ei. Fiica Simonei Florescu și a lui Ion Dichiseanu a mărturisit că a avut și că are în continuare o conexiune specială cu tatăl ei, deși, din păcate, maestrul nu se mai află printre noi.

Citește și: Simona Florescu, dezvăluiri despre divorţul de Ion Dichiseanu: „A început să plângă”

Ioana Dichiseanu suferă în continuare după tatăl ei

Așa, conexiunea o voi simți toată viața. Legătura dintre mine și el a fost și va fi în continuare extrem de puternică. Sunt sânge din sângele lui, bucățică din el, și faptul că noi am fost apropiați… M-a dorit foarte mult, iar eu am simțit întotdeauna, din partea părinților mei, că am fost un copil extrem de așteptat. Nu am cum să nu mai simt o legătură cu el. Dar încerc, oarecum, să îmi revin, în sensul că mi s-a spus că trebuie să îl las și pe el, să nu mai fie atât de legat de noi, dar e greu!

Nu trece niciodată. Știi cum aș descrie durerea respectivă? E ca și cum îți înfige cineva un cuțit în tine și tu mergi și trăiești mai departe cu cuțitul acela. Doare, dar încerci să faci frumos, să zâmbești, să arăți că nu ai nimic, dar durerea aia… pe tine durerea aia în continuare te macină. Pentru că nu ai cum să nu o simți”, a declarat Ioana Dichiseanu, pentru Viva.ro.

Singurele persoane care o ajută pe Ioana sunt mama ei, pe care o descrie ca fiind prietena ei cea mai bună, partenereul de viață și fiica lor, Anastasia. Cu ajutorul lor, are puterea să iasă din stările triste în care intră de multe ori.

Am noroc cu Anastasia, în primul rând, și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mama este și e prietena mea cea mai bună și cu Adi, care simt că e sufletul meu pereche, și că ne înțelegem. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că are cine să mă scoată din stările mele.

E foarte greu. Plus că, fiecare percepe situațiile în mod diferit și are anumite trăiri, nu putem să fim toți la fel. E adevărat că nu am avut vreo depresie, dar suferința, stările depresive au fost, m-au atins și pe mine. Dacă nu ai simțit nimic, treci ușor peste”, a mai declarat Ioana Dichiseanu.