Simona Florescu, dezvăluiri despre divorţul de Ion Dichiseanu: „A început să plângă”

Simona Florescu, dezvăluiri despre divorţul de Ion Dichiseanu. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar sentimentele au fost intense chiar şi după ce au decis să se despartă, după 22 de ani de căsătorie. Au împreună o fiică, pe Ioana Dichiseanu.

04 feb. 2023, 22:58
Simona Florescu, dezvăluiri despre divorţul de Ion Dichiseanu: „A început să plângă”
Simona Florescu, dezvăluiri despre divorţul de Ion Dichiseanu

Simona Florescu, dezvăluiri despre divorţul de Ion Dichiseanu. S-au întâlnit în anul 1986, la un spectacol organizat de Teatrul ”Constantin Tănase”, iar un an mai târziu, Simona Florescu avea să rămână însărcinată și să-l facă pe regretatul actor tatăl Ioanei Georgiana.

Simona Florescu, dezvăluiri despre divorţul de Ion Dichiseanu

Timp de 22 de ani, cei doi au fost căsătoriţi, însă, în anul 2008, au decis să meargă pe drumuri separate. După cum mărturisește chiar artista, au existat foarte multe persoane care, la început, n-au crezut în mariajul lor.

Citeşte şi: Simona Florescu arată senzațional la 54 de ani. Cum reușește să se mențină în formă fosta soție a lui Ion Dichiseanu. FOTO

Să știi că, la început, când ne-am căsătorit, s-au pus pariuri că nu vom rezista. Sunt foarte mulți care n-au crezut în căsătoria noastră și uite că am stat, am rezistat împreună 22 de ani.

Eu nu cred că niște oameni care nu se iubesc ar putea să reziste 22 de ani. Cu bune și cu mai puțin bune. Adică există conflicte într-o căsătorie, cine spune că are o căsătorie perfectă și că nu se ceartă și că se înțeleg bine în fiecare zi minte.

Pentru mine a fost important că, după ce am divorțat, am rămas în relații extraordinar de bune și că am avut în continuare grijă, unul față de celălalt, deși sunt foarte multe voci și acum care: „Dacă l-ai iubit așa de mult de ce ai divorțat?”.

Până la urmă este strict problema noastră. Nu vă interesează pe voi de ce am divorțat și ce s-a întâmplat acolo. Este strict problema noastră. Și n-are dreptul nimeni să judece pentru că nu știu ei ce s-a întâmplat acolo. 

La un moment dat, eu mă mutasem, stăteam undeva cu chirie, pentru că locuința mea era deja închiriată și nu puteam să dau oamenii afară, și într-o dimineață mă sună Dichi. Deci după divorț. Mă sună Dichi și zice: „Ce faci, păpușa?”. Zic: „Bine, Dichi, uite pe aici prin casă”. Zice: „Voiam să te invit la o cafea”. „Aoleu, Dichi… sunt în pijama. Vino tu la mine”. Și a venit la mine și am stat împreună, amândoi, la cafea. Și eu tot vorbind, povestind, zic „Dar până la urmă, Dichi, noi de ce am divorțat?” și el a început să plângă și zice: „Nu știu””, a declarat Simona Florescu, în podcastul „Altceva, cu Adrian Artene”.