Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, a născut prematur: „Am avut o hemoragie și am ajuns de urgență la spital”

Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, a născut prematur. Tânăra a întâmpinat câteva probleme chiar în Vinerea Mare, care i-au declanşat naşterea înainte de termen. Din fericire, totul s-a terminat cu bine, iar fetiţ ei este sănătoasă, la fel şi mămica.

22 apr. 2022, 19:55
Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, a născut prematur: „Am avut o hemoragie și am ajuns de urgență la spital”
Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, a născut prematur

Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, a născut prematur. Fiica politicianului a dezvăluit că a avut o hemoragie și a mers de urgență la spital, motiv pentru care a fost nevoită să o aducă pe lume mai devreme pe micuța ei.

Ioana Voicu spune că a fost o operație mai complicată pe lângă cezariana suferită în urma nașterii. Vedeta suferă de endometrioză și că recuperarea este mult mai dureroasă.

Citeşte şi: Fiica lui Mădălin Voicu a devenit prezentatoare TV la un post de nişă. Unde prezintă Ioana ştirile

Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, a născut prematur

Binișor…A fost mai greuț, dar a trecut. Nu trebuia să se nască acum…Este prematur, puțin, nu exagerat. Totul a fost bine, nu mă așteptam. Pur și simplu am avut o hemoragie și am ajuns de urgență la spital.

Mă gândeam că se întâmplă după Paște, cel puțin… Fetița este bine, mănâncă, doarme, este sănătoasă, i s-au făcut toate analizele, totul este bine.

La mine, puțin mai greu. A fost operație mai complicată. Pe lângă cezariana am avut o intervenție. Sufăr de endometrioză. A trebuit să îmi și cauterizeze și câteva chisturi.

Recuperarea este puțin mai dureroasă, dar când o văd îmi trece tot! Are sigur buzele mele, ceea ce este foarte bine! Pot să spun că este foarte dulce. Nu a ieșit vânătă, roșie, este pur și simplu o păpușă!”, a declarat Ioana Voicu la Antena Stars.