Ioana Ginghină a amânat nunta cu Cristi Pitulice. „Așteaptă bebelușul și după aia o să fie”

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice se pregăteau pentru nuntă, programată pentru această toamnă, însă au decis să amâne marele eveniment.

19 sept. 2022, 09:19
Ioana Ginghină a amânat nunta cu Cristi Pitulice. „Așteaptă bebelușul și după aia o să fie”
Ioana Ginghină a amânat nunta cu Cristi Pitulice

Ioana Ginghină a amânat nunta cu Cristi Pitulice. Cei doi vor fi nașii unor prieteni, însă și aceștia au amânat nunta, pentru că mireasa a rămas însărcinată! Totuşi, Ioana Ginghină va face pasul cel mare anul viitor. „Cred că va fi în toamna cealaltă, pentru că am tot spus asta, noi o să ne căsătorim datorită faptului că ne și iubim, dar niște prieteni ne-au cerut de nași și ca să putem fi nași trebuie să ne căsătorim. Prietenii noștri ne-au anunțat că se căsătoresc și așteaptă bebelușul și după aia o să fie nunta. Deci, undeva în septembrie probabil că o să fim nași și atunci, automat, o să facem și nunta”, a dezvăluit Ioana Ginghină la o emisiune TV.

Ioana Ginghină şi Cove, iubire în secret! De ce l-a părăsit pentru un alt bărbat: „Când a zis că e liber i-am zis lui Cove, gata!” VIDEO

Ioana Ginghină a vorbit și despre nunta pe care o va avea cu Cristi Pitulice anul viitor, în toamnă: „Vreau ceva restrâns, vreau ceva intim. Nu știu dacă la mine în curte, să vedem cum iese ziua mea și după aia. Chiar și m-am gândit, acum când mi-am făcut ziua, să-mi fac lista, mi-am dat seama că dacă fac o nuntă nu știu dacă strâng 50 de persoane, dar sunt ăia cei mai buni”,  a mai spus Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină ține o dietă drastică chiar și în vacanță. Care este singurul „lux” pe care şi-l permite

Ioana Ginghină și-a refăcut viața alături de Cristi Pitulice, după divorțul de Alexandru Papadopol.