Ioana Ginghină a primit undă verde de la medici să facă copil la 44 de ani. „Pot să rămân însărcinată!”

Ioana Ginghină a trecut peste infidelitatea lui Alexandru Papadopol, iar acum trăiește o altă frumoasă poveste de dragoste cu Cristian, iubitul ei. Nu sunt încă căsătoriți, dar urmează și evenimentul mult așteptat în viața lor.

28 ian. 2022, 10:53
Ioana Ginghină a primit undă verde de la medici să facă copil la 44 de ani. „Pot să rămân însărcinată!”

Ioana Ginghină are deja o fetiță cu Alexandru Papadopol, pe Ruxandra, iar acum actrița își dorește al doilea copil alături de Cristian. Are 44 de ani, iar la ultimul control medicii i-au dat vestea extraordinară că e perfect sănătoasă și poate avea o a doua sarcină.

„Am fost la controlul de rutină pe care-l fac în fiecare an și am întrebat, printre altele, dacă se apropie vreo premenopauză sau vreo menopauză, pentru că eu încă mai vreau să fac copil.

Mi s-a spus că sunt clinic extrem de sănătoasă și că ar putea să vină și o sarcină. Adică nu e nicio premenopauză la mijloc. Eu întotdeauna mi-am dorit și al doilea copil, dar n-a fost să fie…”, a declarat Ioana Ginghină, potrivit Cancan.

Ioana Ginghină: Nu mă sperie deloc ideea cu copilul. Nici nu mă gândesc că m-ar ține pe bară

Ioana Ginghină a mărturisit că se simte pregătită să aibă încă un copil și chiar și programul i-ar permite acest lucru în momentul de față.

„Și când am fost însărcinată cu Ruxi am fost foarte activă. Am un program care-mi permite asta (n.r.- să rămână însărcinată), adică mai pot renunța la ele, astfel încât să rămân doar cu cele importante.

Deci nu mă sperie asta cu copilul absolut deloc. Nu ar fi o problemă! Și nici nu mă gândesc că m-ar ține pe bară. Nu m-a ținut nici când aveam ambiții de a face carieră, dar acum sunt într-o perioadă în care nu-mi doresc ceva anume. Sunt la teatru, joc, sunt în «Adela», deci anul acesta o să filmez până în vară, am școala de actorie”, a mai spus Ioana Ginghină.

Ioana și Alexandru Papadopol și-au spus adio după o căsnicie de 12 ani, atunci când actrița a descoperit că e înșelată. Actorul a fost surprins în compania soției lui Adrian Titieni, cu care avea o relație extraconjugală.