Ioana Ginghină are o soră secretă. Cele două nu şi-au vorbit niciodată: „Mi-ar plăcea să ne cunoaștem”

Ioana Ginghină are o soră secretă. Chiar dacă este una dintre cele mai transparente şi sincere vedete din România, cu viaţa de familie a fost destul de discretă. Fanii au descoperit de curând că actriţa are o soră vitregă, pe care nu a cunoscut-o niciodată.

07 oct. 2022, 18:57
Ioana Ginghină are o soră secretă. Cele două nu şi-au vorbit niciodată: „Mi-ar plăcea să ne cunoaștem”
Ioana Ginghină are o soră secretă

Ioana Ginghină are o soră secretă. Actrița a văzut-o pe femeia aceasta întâmplător, în Sibiu, însă nu a făcut cunoștință cu ea. Deși și-a dorit mereu să afle mai multe informații despre acest subiect, artista spune că părinții ei au fost destul de rezervați în ceea ce o privește. Ioana speră totuși ca în viitor să își cunoască sora.

Citeşte şi: Ioana Ginghină a amânat nunta cu Cristi Pitulice. „Așteaptă bebelușul și după aia o să fie”

Ioana Ginghină are o soră secretă

Mai am o soră mai mare cu 2 sau 3 ani, dar nu o cunosc. La un moment dat, eram în Sibiu și mergeam pe stradă și o prietenă cu care eram o salută pe o tipă și eu n-am fost atentă la cum arată. Apoi ea îmi zice: „Ia uite, pe tipa asta o cheamă ca pe tine, Ginghină”, ce curios, că e rar numele. Mai stă ea ce mai stă și zice: „Uite, și taică-su e tot profesor de educație fizică și o cheamă Dana”, tatăl meu este Dan Ginghină.

Și când a zis asta îi cade așa fața și zice: „E sora ta?” Și zic da, dar nu o cunosc. Mi-ar fi plăcut să mă opresc și să o văd, dar deja trecusem, ea tot mergea și realiza. Le-am mai adus vorba alor mei, dar mama se făcea că plouă, tata nu voia să zică.

Era un subiect sensibil. Eu am înțeles că femeia cu care a făcut copilul avea familie, avea soț și nu s-a vrut ca el să facă parte din acea familie, el doar a cotizat. Mi-ar plăcea să ne cunoaștem, eu am înțeles că stă în Germania, tata nu are nici un contact.„, a spus Ioana Ginghină în podcastul Acasă la Măruță.