Ioana Ginghină dezvăluie secretul siluetei sale: „Dimineața, apă cu lămâie pe stomacul gol. Nu mănânc carne, nu mănânc dulciuri, nu mănânc mai târziu de ora 19”

Ioana Ginghină are o siluetă de invidiat, la cei 45 de ani ai săi, și toată lumea o întreabă ce face de arată atât de bine.

12 oct. 2022, 18:35
Ioana Ginghină dezvăluie secretul siluetei sale: „Dimineața, apă cu lămâie pe stomacul gol. Nu mănânc carne, nu mănânc dulciuri, nu mănânc mai târziu de ora 19”

Pe lângă faptul că are multe activități, e mamă, iubită, actriță și profesoară de teatru, ceea ce o face să fie mereu în mișcare, Ioana Ginghină are și alte trucuri la care apelează pentru a arăta atât de bine.

Actrița a dezvăluit că, deși e mereu ocupată, face tot ce ține de ea să aibă un stil de viață ordonat și sănătos. Acesta e secretul ei. Are grijă ce mănâncă de când era mică, tatăl ei a învățat-o ce e bine și ce nu e bine să consume, iar acum se poate lăuda cu felul în care arată.

Ioana Ginghină recunoaște, însă, că nu ar fi ajuns în punctul acesta dacă nu ar fi avut ambiție, consecvență și nu ar fi practicat sport.

”Eu țin dietă de când mă știu, la propriu. Am avut grijă ce mănânc de când eram mică, și asta datorită tatălui meu. Secretul este simplu, dietă toată viața, un stil de viață clar și sănătos. Eu nu am o siluetă de invidiat, dar am o greutate normală, am o piele și un ten sănătoase, o energie și un tonus de invidiat și, în primul rând, sunt sănătoasă. Aceste lucruri nu se pot obține fără ambiție, nu poți face performanță fără efort. Evit zahărul, am grijă la cantitățile de carbohidrați, nu mănânc între mese, fac constant sport… Sunt multe de spus despre dieta mea”, a spus Ioana Ginghină, conform Viva.

Nu mănâncă în fiecare zi aceleași preparate, dar un lucru e cert, nu se atinge aproape niciodată de alimente care conțin zahăr, nu amestecă mâncărurile ce conțin făinoase și nici pe cele care îi aduc un aport de carbohidrați.

Un alt lucru esențial pentru Ioana Ginghină e hidratarea. Bea în fiecare dimineață un pahar de apă cu lămâie, iar apoi adaugă fructe și legume la mesele sale. De asemenea, nu mănâncă niciodată după ora 19.

”Am zile în care țin post, zile în care mănânc pește și zilele normale. Eu nu mănânc carne de 5 ani, în general. Da, mănânc de toate, dar nu dulciuri cu zahăr, sau dacă am mâncat azi paste sigur nu mai mănânc pâine în acea zi. E greu să scriu aici tot. Sunt niște principii pe care le-am învățat în timp și de care mă țin. Hai să luăm o zi de luni, să zicem! Dimineața, apă cu lămâie pe stomacul gol, apoi o salată de fructe sau un smoothie. La prânz, o ciorbă de legume sau o supă-cremă, și seara, nu mai târziu de ora 19.00, un peşte la grătar cu legume”, a mai spus actrița.

Citește și Ioana Ginghină are o soră secretă. Cele două nu şi-au vorbit niciodată: „Mi-ar plăcea să ne cunoaștem”

Citește și Ioana Ginghină a amânat nunta cu Cristi Pitulice. „Așteaptă bebelușul și după aia o să fie”