Simona Halep şi Toni Iuruc au fost naşi. Pe cine au botezat proaspăt căsătoriţii: „S-a născut în aceeaşi zi cu Nadal”

Simona Halep şi Toni Iuruc au fost naşi. Nici bine nu s-au întors din vacanţă şi au intrat în rolul de părinţi spirituali pentru Ava Caroline, fetița lui Cosmin Hodor și a soției acestuia, actrița irina Antonie.

28 sept. 2021, 08:48
Simona Halep şi Toni Iuruc au fost naşi. Pe cine au botezat proaspăt căsătoriţii: „S-a născut în aceeaşi zi cu Nadal”
Simona Halep şi Toni Iuruc au fost naşi

Simona Halep şi Toni Iuruc au fost naşi. Cosmin Hodor face parte din echipa lui Ion Țiriac și este unul dintre responsabilii pe partea de comunicare pentru Simona Halep.

Citeşte şi: Simona Halep, imagini demenţiale din luna de miere. Cum se distrează, alături de Toni Iuruc, în Turcia FOTO

Simona Halep şi Toni Iuruc au fost naşi

26.09.2021

Crestinarea Avei Caroline. Va multumesc celor prezenti! A fost o bucurie si o onoare sa va avem langa noi si sper ca prezenta voastra sa se transforme in sursa de inspiratie mai tarziu pentru Ava si ce va face ea in viata.

Primii pasi i-am facut: a botezat-o Simona, s-a nascut in aceeasi zi cu Nadal, iar tatal si mama ii sunt alaturi. Restul vine de la sine.

Multumim Simona si Toni pentru ca ii sunteti alaturi!„, a scris Cosmin Hodor pe Facebook.

26.09.2021Cresinarea Avei Caroline. Va multumesc celor prezenti! A fost o bucurie si o onoare sa va avem langa noi si…

Posted by Cosmin Hodor on Monday, September 27, 2021

De la botez nu au lipsit Gică Hagi și soția Marilena, alături de fiica lor, Kira. De asemenea, au fost prezenți Gică Popescu, Ilie Năstase, Horia Tecău, Marius Copil, dar și Adrian Marcu, viitorul antrenor al Simonei Halep. Deși este șeful lui Cosmin Hodor, Ion Țiriac nu apare în poze.

Simona Halep a împlinit 30 de ani

Simona Halep

a împlinit, luni, 30 de ani, iar primul care a felicitat-o a fost chiar omul care îi este alături, Toni Iuruc.

Acesta a ținut să-i arate soției sale cât de mult o iubește și i-a umplut camera cu un număr mare de buchete de trandafiri de toate culorile. A fost o surpriză imensă care a impresionat-o pe Simona Halep, care a postat imagini pe rețelele de socializare.

Simona Halep s-a născut pe 27 septembrie 1991, la Constanţa. Simona Halep s-a căsătorit civil cu Toni Iuruc, pe 15 septembrie. Simona Halep şi Apostol Gabriel (Toni) Iuruc, sunt împreună din 2019, cei doi apărând în public pentru prima oară la turneul de la Wimbledon 2019.

Simona Halep ocupă locul 15 WTA și are în palmares 22 de titluri cucerite în circuitul WTA, dintre care două trofee de Grand Slam, Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019). Este prima româncă care a devenit lider în clasamentul WTA (Women’s Tennis Association) și a ocupat prima poziţie timp de 64 de săptămâni, între 2017 şi 2019.