Ioana Ginghină se mărită a doua oară: „Sunt foarte fericită, îmi place foarte mult viaţa”

Ioana Ginghină se mărită a doua oară. Actriţa a trecut printr-o perioadă foarte grea, atunci când a divorţat de Alexandru Papadopol, cu care are o fată. Acum, cei doi au o relaţie de prietenie foarte bună şi se bucură de fericirea celuilalt.

17 oct. 2022, 16:32
Ioana Ginghină se mărită a doua oară: „Sunt foarte fericită, îmi place foarte mult viaţa”
Ioana Ginghină se mărită a doua oară

Ioana Ginghină se mărită a doua oară. Vedeta s-a îndrăgostit de Cristi Pitulice, cu care se iubeşte de câţiva ani şi alături de care vrea să îşi petreacă restul vieţii. Este foarte fericită în brațele actualului său partener şi că anul viitor, până în luna septembrie, o să devină soț și soție cu acte în regulă.

Citeşte şi: Ioana Ginghină dezvăluie secretul siluetei sale: „Dimineața, apă cu lămâie pe stomacul gol. Nu mănânc carne, nu mănânc dulciuri, nu mănânc mai târziu de ora 19”

Ioana Ginghină se mărită a doua oară

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au fost căsătoriți timp de 12 ani, însă cei doi au ales să divorțeze în 2019, la notar, din cauza infidelității actorului, care s-a cuplat cu Adriana Țițieni, pe atunci soția lui Adrian Țițieni.

Vedeta îmbracă, din nou, rochia de mireasă, în septembrie 2023, anul care va fi sigur cu noroc pentru celebra actriță.

De măritat, mă mărit sigur până la anul în septembrie! Noi tot am stat la mâna unor prieteni care au zis că se căsătoresc anul acesta, însă a rămas finuța gravidă și acum au amânat pentru la anul.

Dacă ei nu s-au grăbit, nu ne-am grăbit nici noi cu acest pas, pentru că este doar o formalitate, până la urmă. Sunt foarte fericită. Mie îmi place viața și nu aș vrea să existe chestia aceasta că sunt fericită datorită lui Cristi. Nu, sunt fericită pentru că sunt fericită!

Viața oricum era frumoasă! Dacă nu îți merge într-un loc nu înseamnă că restul e praf și gata nu mai merită și ești nefericit. Adică cine mă cunoaște pe mine știe că nu prea am fost văzută dărâmată pentru că îmi place foarte mult viața.

Chiar astăzi am vorbit la telefon cu el (n.r. Alexandru Papadopol) de Ruxandra, pentru că s-au văzut și am făcut în așa fel cât să se întâlnească. Este foarte bine! Eu zic că este fericit, este bine și mă bucur că am rămas într-o relație foarte, foarte bună de prietenie.

Este unul dintre oamenii apropiați mie. Se interesează de copil, nu se pune problema. Nu pot să zic că nu știe despre copil sau nu vorbeste cu ea, chiar au luat astăzi și masa împreună. Nu se pune problema„, a declarat Ioana Ginghină, pentru Click.ro.