Ioana Ignat, dependentă de alcool. Declaraţiile dureroase ale artistei: „Nu mă mai încânta nici succesul”

Ioana Ignat a fost dependentă de alcool. La o vârstă extrem de fragedă, 15 ani, artista a început să consume alcool, fiind influenţată de membrii orchestrei din care făcea parte la acea vreme. Toată lumea o numea ”Fecioara Maria”, deoarece era o fată cuminte.

07 sept. 2021, 18:05
Ioana Ignat, dependentă de alcool. Declaraţiile dureroase ale artistei: „Nu mă mai încânta nici succesul”
Ioana Ignat, dependentă de alcool

Ioana Ignat, dependentă de alcool. Tânăra artistă, care a devenit celebră după ce a câștigat show-ul Vocea României, a fost la un pas de a pierde tot din cauza alcoolului. Din cauza problemelor pe care le-a întâmpinat, inclusiv cele din viaţa amoroasă, Ioana Ignat s-a regăsit în alcool, așa că obișnuia să consume destul de des și destul de mult.

Nu mai luam nimic în serios, nu mă mai încânta nici succesul. Eu dacă am intrat într-o orchestră la 15 ani și cântam la evenimente, eram cea mai mică, restul aveau peste 30-40 de ani. Se bea mult acolo. După aceea, am luat-o și eu așa, ușor-ușor cu alcoolul. Abia ce mi-am revenit”, a spus Ioana Ignat, conform Spynews.

Citeşte şi: Cel mai tânăr milionar român a coborât dintr-un Lamborghini de 350.000 de euro, pentru a-și plimba iubita celebră cu barca

Ioana Ignat, dependentă de alcool

Cântăreaţa a trecut prin clipe extrem de grele, pentru că nu putea renunţa la acest viciu. A vrut de mai multe ori să se lase de alcool, însă după perioade scurte se reapuca, asta până într-o seară, atunci când a lansat o piesă și a organizat o petrecere pe cinste. A consumat alcool, deși și-a propus că nu va face acest lucru, însă a ajuns acasă cu dureri îngrozitoare de stomac.

Într-o seară, când am avut lansare, pe 13 februarie 2018, eu deja mă lăsasem de vreo două săptămâni și la lansarea aia am zis tot așa, că nu beau, dar m-am luat cu anturajul și am avut o durere de stomac cumplită și am ajuns pe la cinci dimineața acasă, nu puteam să dorm, nici să plâng și m-am dus pe balcon la aer și mă rugam la Dumnezeu să-mi ia durerea, că nu mă mai ating și un an de zile nu m-am mai atins„, a mai mărturisit Ioana Ignat.