Vlăduţa Lupău şi Adi Rus, motiv de sărbătoare. Cum a fost surprinsă artista de soţul ei: „Vreau să vedeți și voi”

Vlăduţa Lupău şi Adi Rus, motiv de sărbătoare. Cei doi au împlinit trei ani de la cererea în căsătorie, iar fotbalistul i-a pregătit o surpriză artistei, care a impresionat-o foarte tare. A arătat şi fanilor ei ce cadouri a primit de la soţul ei.

19 aug. 2021, 09:42
Vlăduţa Lupău şi Adi Rus, motiv de sărbătoare. Cum a fost surprinsă artista de soţul ei: „Vreau să vedeți și voi”

Vlăduţa Lupău şi Adi Rus, motiv de sărbătoare. După câteva zile petrecute departe de casă, Vlăduța Lupău a avut parte de o surpriză din partea soțului. Artista a găsit o masă plină de cadouri, însoțite de un bilețel în care Adi Rus i-a declarat iubirea, cu ocazia împlinirii a trei ani de când i-a propus să se căsătorească cu el.

Citeşte şi: Vlăduţa Lupău îşi doreşte să devină mamă: „Se va întâmpla când o vrea Dumnezeu”

Vlăduţa Lupău şi Adi Rus, motiv de sărbătoare

Timp de câteva zile, artista a fost plecată din oraş, pentru că a onora câteva contracte. Întoarsă acasă, a avut parte de momente de bucurie, după ce soţul ei a surprins-o un buchet superb de trandafiri albi și o ”atenție” de la un brand de lux

Extrem de fericită, cântăreața a decis să le arate și urmăritorilor ei de pe Instagram cum o răsfață Adi Rus. „Am ajuns la Cluj și am primit o mare surpriză. Adi n-a fost cu mine, așa că pe când am ajuns acasă … vreau să vedeți și voi ce-am primit!”, le-a spus Vlăduța Lupău fanilor ei.

Vlăduţa Lupău a suferit un accident rutier

Vlăduţa Lupău

a suferit un accident rutier. Era clasa a XI-a când a fost implicată într-un accident rutier și a fost la un pas de moarte. Artista a povestit că s-a aflat în comă, părinții ei fiind înștiințați că era în stare critică.

Timp de o zi și jumătate, Vlăduța Lupău a fost conectată la aparate, în comă. Incidentul a avut loc chiar în ziua de Sfântul Nicolae.

Eu stăteam la vreo 2 kilometri de școală și mereu mergeam pe jos. Mergeam cu fratele meu și cu un vecin și un șofer a adormit la volan și a intrat în noi. Atunci am avut necazul ăsta. Mergeam pe jos, părinții mei au plecat mai devreme la serviciu și i-a sunat lumea. Vecinii le-au spus că noi am avut un accident și că eu eram rău. Se întâmpla de Sfântul Nicolae.

Fratele meu s-a ridicat și m-a văzut că nu mai mișcam. Informația la părinții mei a ajuns că amândoi suntem în stare critică. Tati mi-a zis că nu știe cum a ajuns până la spital. M-am lovit la cap și la bazin, pentru că am șchiopătat mult după. Am stat o zi și jumătate în comă. Nu mai știam nimic, iar când m-am trezit aveam senzația că aveam 14 ani. Acum vorbesc lejer de asta, dar părinții mei au trecut prin lucruri groaznice.

Şoferul adormise la volan, cred că era curier. A spus că a condus mult, avea diabet și nu-și făcuse insulina. L-am dat în judecată, procesul a început, iar la un an a sunat avocatul și a spus că șoferul murise într-un accident de mașină tot după ce a adormit la volan. Nu-mi aduc nimic aminte, de asta nu știu cât de mult m-a marcat”, a spus Vlăduța Lupău.