Ioana Lee, prințesa japoneză, și-a refăcut viața. Ce s-a întâmplat după divorț: „Să respecte drepturile de vizitare”

Românca Ioana Lee, care a fost măritată cu un nobil japonez, a divorțat de cel de-al treilea soț, iar acum și-a găsit un nou partener.

10 nov. 2022, 12:02

Ioana Lee, devenită celebră pentru căsătoria cu un japonez din familia regală, a vorbit despre cum a trecut prin divorț și a făcut public faptul că și-a refăcut viața alături de un alt bărbat, pe care momentan îl ține ferit de ochii lumii, potrivit fanatik.ro.

Înainte de pandemie, românca a trecut prin cel de-al treilea divorț. Fiind discretă din fire, scriitoarea care este stabilită de mult timp în Statele Unite ale Americii, a decis să vorbească despre despărțirea de fostul ei soț, un politician din Washington.

Chiar dacă a rămas cu un penthouse de lux, Ioana Lee a trebuit să renunțe la niștemembri ai familiei la care ținea foarte mult, mai exact, doi cățeluși de care s-a despărțit cu greu.

Citește și: Iancu Sterp, ameninţat cu bătaia în plină stradă. „Agresorii” sunt două vedete celebre. Imaginile au ajuns pe Internet: „S-au luat de mine”

„Nu mă întreba de cățeluși. În urma divorțului, în America, un divorț fără scandal, fără avocați, a trebuit să rezolvăm cu cățeii. Legea americană cere ca dacă ai căței să îi tratezi ca pe niște copii. Adică ai drepturi de vizitare, e o întreagă nebunie. Unul trebuia să stea cu mama, unul stă cu tata, să le facilităm întâlniri, vizite…

Am stabilit cu fostul meu soț, am încercat. Dar nu am putut să îi dezlipim. La mine în casă nu le-a prea plăcut, chiar dacă e un penthouse, dar nu se compară cu o casă foarte mare și acum nu îi mai am. Au rămas la soțul meu, mi i-a adus de câteva ori ca să respecte drepturile de vizitare. Dar l-am rugat să nu mai vină, să nu îi mai aducă, pentru că îmi face rău”, a declarat Lee.

Ioana Lee, după divorț: „Noi încă ne iubeam”

Femeia spune că, în ciuda faptului că au divorțat, ea l-a iubit foarte mult pe fostul soț și după separare. Cei doi s-au întâlnit de câteva ori, chiar dacă nu mai formează un cuplu.

„Mi-era greu să îl văd și pe el. Noi încă ne iubeam când am divorțat și ne-a fost foarte greu. Ne-am mai văzut în pandemie, stăteam de vorbă, ca prieteni, uneori ne mai și reproșam unul altuia că am mers pe drumuri diferite”, a adăugat scriitoarea.

Citește și: Anca Ţurcaşiu, schimbare totală de look. Ce şi-a făcut actriţa la păr: „Semeni cu Marilyn Monroe”

După trei căsnicii care nu au funcționat, Ioana Lee și-a regăsit liniștea în brațele altui bărbat, dar de data aceasta nu se grăbește să îl prezinte publicului și așteaptă să vadă cum decurg lucrurile. Pe conturile de socializare, scriitoarea a postat o singură fotografie cu actualul iubit, în care pare fericită și îndrăgostită.

Totuși, femeia a dat un mic detaliu, bărbatul este american: „Da (e american, n. red.). Ei știu ce vor și cum să obțină”.