Ioana Maria Vlas şi-a găsit FERICIREA. Vezi TRANSFORMAREA RADICALĂ a celei care a fost „mama” FNI

Maladiile bătrâneţii o chinuie tot mai mult pe mama FNI, Ioana Maria Vlas, dar ea se declară fericită în satul de lângă Sibiu, unde s-a retras şi are o gospodărie de toată frumuseţea. Vlas roboteşte de dimineaţa până seara, exact ca o gospodină harnică de la ţară.

RomaniaTV.net
03 iul. 2014, 07:42

Ioana Maria Vlas s-a retras într-un colţ de rai din Sibiu. Însă traiul tihnit de la ţară îi este îngreunat de problemele de sănătate. Din cauza diabetului, ea are acum nevoie de o intervenţie chirurgicală. „Am o problemă, se numeşte sindrom al tunelului carpian care, practic, mă invalidează şi nu mai pot lucra cu mâinile cum trebuie”, a declarat Vlas, potrivit România TV.

Citeşte şi Ioana Maria Vlas îi dă sfaturi lui Gigi Becali. AFLĂ ce i-a spus VIDEO

Medicii au sfătuit-o pe aşa-numita „mama FNI-ului” să se opereze. Dar Maria Vlas, care are  acum 70 de ani, are în grijă doi căţei, Blacky şi Rocky, pe care i-a adoptat şi nu se poate despărţi de ei. Îi consideră ca fiind copiii ei: „Ce fac cu dumnealor? Îi pun în clinică sub pat? Dacă eu nu sunt acasă, ei plâng. Sunt doi copii adoptaţi, amândoi au fost părăsiţi. Eu socotesc că animalele pot fi mult mai iubitoare şi oricum sunt mai sincere decât oamenii”, spune Vlas.

Nici ceilalţi companioni ai mamei FNI nu s-ar descurca fără ea. Pentru cele cinci găini se duce şi la pescuit.
„Dacă nu le dau în fiecare zi peşte, nu ouă deloc. Altfel, intră în grevă şi să vedem dacă e vreun ou”.

Citeşte şi Ioana Maria Vlas: „Cea mai mare suferinţă pentru Vîntu e că nu mai are putere”

Deşi uneori nu-şi poate mişca mâna, Ioana Maria Vlas are grijă de grădina ei ca de ochii din cap. „Ăstea sunt roşii inimă de bou pe care vecinul şi prietenul meu Jan le-a crescut în solar. Deja am pătlăgele, dar văd că nu toate sunt la fel de dezvoltate. Florile simt dacă le iubeşti şi, simţind că le iubeşti, îşi dau pe măsura dragostei pe care o investeşti în ele”, spune Vlas, mândră de recoltele şi grădina ei.

Ioana Maria Vlas îşi începe mereu ziua la 5 dimineaţa. După ce roboteşte prin gospodărie, citeşte şi scrie. Ea susţine că a terminat deja două cărţi, care vor fi publicate abia după ce va muri.