Ioana Năstase, de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu soția lui Ilie Năstase: ”În ultimele trei luni m-am simțit cam rău”

În momentul de față, soția lui Ilie Năstase, Ioana, trece prin momente grele din punct de vedere al sănătății. Ioana Năstase a ajuns la spital, după ce i s-a făcut foarte rău și avea dureri groaznice de cap. Ea susține că starea s-a agravat în ultimele luni și că a luat decizia de a merge la spital pentru o serie de investigații.

06 feb. 2024, 14:20

În momentul de față, soția lui Ilie Năstase, Ioana, trece prin momente grele din punct de vedere al sănătății. Ioana Năstase a ajuns la spital, după ce i s-a făcut foarte rău și avea dureri groaznice de cap.

Citește și Ilie Năstase, umilit de statul român. Ce pensie primește fostul lider mondial din tenis

Ea susține că starea s-a agravat în ultimele luni și că a luat decizia de a merge la spital pentru o serie de investigații.

Ioana Năstase a declarat că avea mari dureri de cap, mai ales pe timpul nopții. Mai mult decât atât, vedeta susține că odată i s-a făcut atât de rău încât a fost nevoită să se așeze imediat jos.

”În ultimele trei luni m-am simțit cam rău”

Astfel că, soția lui Ilie Năstase a mers la spital, pentru a face un set de analize.

„În ultimele trei luni m-am simțit cam rău. Aveam dureri foarte mari de cap, noaptea mai ales mă durea foarte tare capul și nu am mai putut sta așa. Așa că m-am dus la spital și mi-am făcut analizele, acum aștept rezultatele.

Țin minte că atunci când mi s-a făcut foarte rău m-am așezat pe scări să nu se întâmple altceva mai rău de atât”, a declarat Ioana Simion pentru Click!

În ciuda problemelor de sănătate care îi dau bătăi de cap, Ioana Năstase și-a luat familia și a plecat la munte pentru a se relaxa.

Citește și Ilie Năstase, prima reacţie după ce Ioana Năstase a spus că a bătut-o: Aşa spune ea? Nu îmi aduc aminte

„Mă înțeleg foarte bine cu nora, băiatul și nepoțica mea de cinci anișori. Zilele trecute i-am luat pe toți la Poiana Brașov și ne-am relaxat puțin. Ei doi (fiul și nora Ioanei – n.r) sunt împreună de când erau mici, cred că fiul meu avea 16 ani.

Deci eu cu nora mea nu ne cunoaștem de ieri, de azi. Îi văd că se înțeleg foarte bine, ceea ce mă bucură mult. Nu mă bag în casa lor pentru că nu am de ce. Se descurcă singuri, sunt mari. Dacă îmi cere un sfat le dau dacă nu, nu, îmi văd de treaba mea”, a mai spus Ioana pentru Click!