Ioana Năstase, primele declaraţii despre sarcină, după ce a fost fotografiată într-un magazin de copii: „Îmi doresc o fetiţă”

Ioana Năstase, primele declaraţii despre sarcină, după ce a fost fotografiată într-un magazin de copii. Imaginile au dus imediat cu gândul că vedeta ar putea fi însărcinată, pentru că bruneta s-a împăcat cu fostul tenismen Ilie Năstase.

04 mart. 2023, 15:12
Ioana Năstase, primele declaraţii despre sarcină, după ce a fost fotografiată într-un magazin de copii: „Îmi doresc o fetiţă”
Ioana Năstase, primele declaraţii despre sarcină

Ioana Năstase, primele declaraţii despre sarcină. Ei bine, vedeta a ţinut să lămurească acest lucru şi a declarat că nu este vorba de nicio sarcină,a mers în magazinul pentru copii pentru a cumpăra câteva lucruri pentru nepoțica sa, căci e bunică de ceva timp.

Citeşte şi: Ioana Năstase reacţionează după ce a fost acuzată de soţul ei că ar fi „dispărut” cu 2 milioane de euro: „Sunt şocată!”

Ioana Năstase, primele declaraţii despre sarcină

Totuși, Ioana Năstase nu exclude varianta de a deveni mamă, pentru că își dorește foarte mult să mai aibă și o fetiță.

Voi știți că băiatul meu are o fetiță, iar acel magazin este unul mai deosebit, cu lucruri mai deosebite, iar doamna de acolo când primește marfă mă sună, iar eu am fost să-mi cumpăr nepoatei hăinuțe.

Nici vorbă însă de sarcină sau așa ceva. Eu mi-am dorit foarte mult și o fetiță, iar dacă Teuțu, băiatul meu, a avut el parte, atunci o răsfățăm pe ea, întotdeauna încerc să-i cumpăr ce e mai frumos. Dar se și vedea că mă uitam la hăinuțe de vroe 4 anișori, nu de bebeluș.

Eu îmi doresc din suflet o fetiță, chiar îmi doresc, dar acum Dumnezeu știe când, cum, cu cine, în ce fel”, a spus Ioana Năstase, pentru Spynews.ro.

Căsnicia Ioanei cu fostul tenismen Ilie Năstase e una plină de suișuri și coborâșuri.Aceasta a mărturisit că nu mai vrea să bage în seamă lucrurile urâte, căci acestea afectează relația lor.

Încerc să nu-i mai dau atât de multă importantă situației în sine, îmi văd de viața mea, de treburile mele, de ce am eu de făcut. Pe el îl las să zică, să facă, m-am detașat puțin de situație. Da, suntem împreună, dar nu mai vreau să bag în seamă absolut nimic ce mai apare, lucrurile astea pe parcurs afectează, prefer să am liniște”, mai zis bruneta, potrivit sursei menţionate mai sus.