Ioana Năstase reacţionează după ce a fost acuzată de soţul ei că ar fi „dispărut” cu 2 milioane de euro: „Sunt şocată!”

Ioana Năstase reacţionează după ce a fost acuzată de soţul ei că ar fi "dispărut" cu 2 milioane de euro. Un nou scandal a fost declanşat între cei doi soţi, care au o căsnicie controversată, presărată cu multe despărţiri şi împăcări.

11 nov. 2022, 10:44
Ioana Năstase reacţionează după ce a fost acuzată de soţul ei că ar fi „dispărut” cu 2 milioane de euro: „Sunt şocată!”
Ioana Năstase reacţionează după ce a fost acuzată de soţul ei că ar fi "dispărut" cu 2 milioane de euro

Ioana Năstase reacţionează după acuzele fostului tenismen, care spune că nu mai ştie nimic de soţia lui, de aproape o săptămână. Aceasta ar fi „dispărut” de acasă cu două milioane de euro.

Se pare că marea ceartă ar fi survenit cu mai mult timp în urmă. Atunci când Ilie Năstase a fost invitat la un eveniment la Cluj, iar el s-a prezentat singur. De atunci, ar fi început certurile între cei doi. Potrivit Cancan.ro, aproximativ două milioane de euro ar pierde Ilie Năstase dacă Ioana nu se întoarce acasă și se ajunge la divorț.

Citeşte şi: Momente cumplite pentru Ioana Năstase. Soția lui Ilie Năstase a fost la un pas de tragedie

Ioana Năstase reacţionează după acuzele fostului tenismen

În urmă cu puţin timp, Ioana Năstase a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care dezminte tot ceea ce susţine soţul ei şi spune că fostul tenismen este cel care a plecat de acasă, lucru pe care obişnuieşte să îl facă, fără să anunţe unde merge şi cât timp are de gând să stea.

Buna dimineata,

In primul rand, tin sa va anunt ca sunt socata de acuzatiile grave aduse de sotul meu la adresa mea prin intermediul presei. Va relatez, ca ma aflu in locuinta mea din Bucuresti, iar in urma cu aproximativ 30 minute, masinile si locuinta mea mi-au fost filmate.

Sotul meu a afirmat faptul ca nu stie de mine, de mai bine de o saptamana… lucru neadevarat, deoarece pana luni ne-am aflat la ziua prietenei mele in Poiana Brașov, dupa care am plecat catre Constanta impreuna cu sotul meu. In cursul zilei de marti, sotul meu si-a luat un rucsac cu lucruri personale si a plecat fara sa-mi spuna unde, iar eu am ramas in locuinta din Constanța. Ilie, obisnuia sa plece de acasa o perioada de cateva zile, fara ca acesta sa imi spuna unde pleaca sau ce face, eu respectandu-i dorința.

Am asteptat ca sotul meu sa revina acasa, lucru care nu s-a întâmplat. Ulterior, eu deplasandu-ma spre locuinta din București, iar acest aspect poate fi verificat prin camerele de luat vederi ale complexului rezidential unde locuim. Referitor la acuzatiile facute asupra celor 2 milioane euro, sunt total neadevarate lucru care poate fi demonstrat in fata organelor competente daca va fi necesar.

Cu profunda dezamagire, am fost nevoita sa raspund acuzatiilor nefondate aduse de sotul meu„, este mesajul transmis de Ioana Năstase, pe pagina sa de Facebook.