Ioana Popescu, primele imagini cu burtica de gravidă: „Din păcate sunt niște probleme, am nevoie de gânduri bune”

Ioana Popescu a postat primele imagini cu burtica de gravidă. Jurnalista urmează să devină mamă pentru prima oară şi a mărturisit că se confruntă cu câteva probleme, pe care speră să le rezolve cu ajutorul medicilor.

10 dec. 2022, 21:35
Ioana Popescu, primele imagini cu burtica de gravidă: „Din păcate sunt niște probleme, am nevoie de gânduri bune”
Ioana Popescu a mărturisit că se confruntă cu câteva probleme

Ioana Popescu, primele imagini cu burtica de gravidă. Bruneta a dezvăluit pe rețelele de socializare că este destul de superstițioasă, motiv pentru care nu a vrut să-și afișeze sarcina, iar la evenimente a încercat destul de mult să-și ascundă burtica de gravidă.

Citeşte şi: Ioana Popescu și-a lansat cartea care va cutremura showbiz-ul de la noi. Dezvăluiri incendiare: „Mii de poveşti!”

Ioana Popescu, primele imagini cu burtica de gravidă

Ioana Popescu a mărturisit în mediul online că se confruntă cu câteva probleme și așteaptă ca lucrurile să se liniștească în viața ei.

Nu-mi place și sunt și superstițioasă în a-mi afișa sarcina, mă enervează sa fiu întrebată despre aceste lucruri foarte sensibile intime. De altfel, dupa cum ați văzut, la toate evenimentele recente unde am fost, m-am îmbrăcat în ținute care sa ma subțieze pe cat posibil sarcina.

Totuși am decis azi sa pun o poza cu mine și cel/cea mica. (Scarlett Maria sau Tiberius Cristian) Acum însă am nevoie de niște gânduri bune de la voi: azi ma duc la un alt control la dr meu ginecolog și voi afla în curând exact cum stam, eu și cel mic. Caci din păcate sunt niște probleme… Va rog, dacă țineți la mine, nu ma sunați, nu am stare sa povestesc, vreau doar sa stau linistita. Va pup!”, a scris Ioana Popescu pe rețelele de socializare.

Ioana Popescu a mărturisit pe rețelele de socializare că va merge la un control pentru a afla sexul bebelușului. Vedeta a declarat că dacă va fi fetiță o va chema Scarlett Maria, iar dacă va fi băiat va purta numele de Tiberius Cristian.