Ioana Simion s-a întors în casa lui Ilie Năstase. Cum s-a fotografiat după împăcare FOTO

Ioana Simion şi Ilie Năstase s-au împăcat, după episosdul violent de acum câteva zile. Ioana Simion a sunat la 112 după ce a fost luată la bătaie de Ilie Năstase.

18 ian. 2021, 20:45
Ioana Simion s-a întors în casa lui Ilie Năstase. Cum s-a fotografiat după împăcare FOTO

Ioana Simion anunţa că se gândeşte la divorţul de Ilie Ilie Năstase, dar și-a surprins apropiații și fanii cu o fotografie realizată în vila impunătoare pe care soțul ei o deține de câțiva ani. Gestul ei vine la scurt timp de la împăcarea lor în urma scandalului în care a fost agresată .

Ioana Simion s-a fotografiat lângă trofeele lui Ilie Năstase

Ioana Simion s-a rîzgândit în privinţa divorţului și a decis să mai acorde o șansă poveștii de iubire pe care o trăiește alături de fostul sportiv. După ce a revenit acasă, și-a făcut un selfie în camera în care se află multe dintre trofeele câștigate de fostul mare tenismen. Poza de pe Facebook a fost însoțită de trei emoticoane: o inimă roșie, un pupic virtual și mâinile ridicate în semn de rugăciune.

Ilie Năstase, aproape de faliment. Soţia îl ameninţă cu divorţul, iar firmele sale au pierderi uriaşe

 

„Ai făcut bine că te-ai întors acasă, draga mea frumoasă. Felicitări! Dragostea învinge!”, „Ești ca o rază de soare!” și „Dumnezeu să vă dea liniște sufletească și noroc în viață!” sunt trei dintre comentariile strânse de postarea făcută de Ioana Simion din vila în care locuiește cu soţul ei.

Ioana Simion, detalii şocante despre bătaia încasată de la soţ. „Nu ştiam dacă mai ies vie!”

Cei doi s-au căsătorit civil pe 25 aprilie 2019, iar nunta a fost una restrânsă și a avut loc la începutul lunii iunie 2020. Nașii lor sunt Ioana Marcu și partenerul ei, Ciprian Marica.

Ilie Năstase, probleme cu legea

Ilie Năstase a fost condamnat în 2019 de către Judecătoria Sectorului 1 în dosarul în care a fost judecat pentru că a refuzat recoltarea de probe biologice când a fost oprit pentru control de către politiștii de la Brigada Rutieră. Instanța de fond a decis amânarea aplicării pedepsei concurente de 9 luni și 10 zile închisoare (8 luni de închisoare pentru refuz de recoltare de probe biologice și 4 luni de inchisoare pentru conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat). Judecătorii au dispus un termen de supraveghere de doi ani, perioadă in care Ilie Năstase este obligat să respecte mai multe măsuri de supraveghere. Între timp, soţia sa îl acuză că a lovit-o şi spune că se gândeşte la divorţ! Ioana Simion nu a făcut însă plângere la Poliţie tocmai pentru că Ilie Năstase, aflat încă în termenul de supraveghere, să nu aibă din nou probleme cu legea!