Ioana Simion și Ilie Năstase s-au despărțit: „Sunt o femeie puternică și mândră de faptele mele, dar răbdarea mea a luat sfârșit”

Ioana Simion și Ilie Năstase au avut o relație tumultoasă și, deși până acum au reușit să treacă peste divergențe, se pare că, în cele din urmă, au decis să o apuce pe căi separate.

19 oct. 2021, 23:29
Ioana Simion și Ilie Năstase s-au despărțit: „Sunt o femeie puternică și mândră de faptele mele, dar răbdarea mea a luat sfârșit”

Ioana Simion și Ilie Năstase s-au despărțit. Cel puțin așa reiese din mesajul postat de Ioana pe Facebook, asta în pofida faptului că evită să spună cu subiect și predicat ce s-a întâmplat de fapt. Soția lui Ilie Năstase pare, însă, resemnată.

Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit! Ma consider o femeie puternica și mândra de faptele mele…răbdarea mea,iertarea mea, voința și bunele intenții.

Pot spune ca aceasta experiența m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere,chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!!

In toată aceasta perioada, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați iar pentru asta le mulțumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat gresit, alții mi-ați acordat înțelegere si mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară. Am continuat sa lupt,crezând si sperând ca se va schimba ceva in bine.

Va rog, sa ma înțelegeți ca in acesta perioada voi avea nevoie de liniște si putina intimitate!„, a scris Ioana pe Facebook.

Citeste si Ioana Simion, la dietă drastică! S-a afişat în formă maximă la nunta Simonei Halep FOTO

Reamintim că, la începutul acestui an, între cei doi a avut loc un conflict de proporții. Ioana a apelat numărul de urgență 112 reclamând că a fost agresată de soțul ei. Cei doi au fost pe punctul de a divorța, Ioana depunând chiar actele la Tribunalul din Hârşova. Totuși, după ce a fost la mănăstire, soția lui Nasty a revenit la sentimente mai bune față de fostul tenismen și a decis să-i mai acorde o șansă.

Am fost o mănăstire dragă sufletului meu și de acolo a plecat totul. E ceva din interiorul meu și țin cont de faptul că Ilie are mare nevoie de mine și vreau să fie ok, mai presus de toate vreau să fie el bine.

S-a schimbat foarte mult, în bine. Sper să-l țină Dumnezeu așa. Chiar s-a străduit și sunt singură de un lucru, că ține foarte mult la mine„, declara Ioana la scurt timp după incident.

Iată, însă, că lucrurile nu au mers așa cum și-ar fi dorit Ioana, astfel că, în cele din urmă, inevitabilul s-a produs.

Citeste si Ilie Năstase dezvăluie cum a convins-o pe Ioana Simion să renunţe la divorţ. „O puteţi întreba şi pe ea!”