Ioana Ţiriac, apariţie răvăşitoare la festivitatea de absolvire. Fiica lui Ion Țiriac a terminat facultatea la Miami FOTO

Ioana Natalia Ţiriac a absolvit facultatea de economie la Universitatea din Miami. Tânăra de 24 de ani și-a pus pe cap, cu mândrie, toca de absolventă şi a avut o apariţie uluitoare la festivitate!

17 mai 2022, 08:26

Ioana Ţiriac, apariţie răvăşitoare la festivitatea de absolvire. Ion Țiriac are trei copii, Ion Alexandru, Ioana Natalia și Karim Mihai. Singura fiică a miliardarului trăiește o viață de vis la Miami, acolo unde și-a făcut și studiile.

Ioana Ţiriac, apariţie răvăşitoare la festivitatea de absolvire. Fiica lui Ion Țiriac a terminat facultatea la Miami

Ioana Țiriac a absolvit „University of Miami” și a marcat momentul printr-o serie de fotografii postate pe Instagram. Tânăra, vizibil mândră de realizarea sa, s-a fotografiat alături de prieteni şi și-a asortat la robă și tocă niște ochelari negri și o pereche de pantofi nude. Fiica lui Ion Ţiriac a postat imaginile pe Instagram, unde a fost felicitată de Nadia Comăneci şi Simona Halep. „Yeah👏👏👏”, a comentat Nadia Comăneci la postarea Ioanei Țiriac.

Ioana Țiriac, imagini incendiare la plajă! Cum arată fiica miliardarului Ion Ţiriac în costum de baie FOTO

Ioana Țiriac are o mamă superbă, jurnalista egipteană Sophia Ayad, de la care a moștenit cele mai frumoase trăsături. Interesată de modă și de felul în care se prezintă în lume, fiica miliardarului arată mereu ca scoasă din cutie, indiferent că este vorba despre vacanțele în paradisuri exotice sau de o simplă ieșire cu prietenele, așa că nici absolvirea facultății, un moment important din viața ei de tânăr adult, nu putea face excepție!

Sophie Ayad, fosta parteneră de viaţă a lui Ion Țiriac, a împlinit 52 de ani. Cum arată şi cu ce se ocupă acum marea iubire a miliardarului român FOTO

„Eu nu i-am dat foarte multe sfaturi, pentru că am fost mai rar pe acasă, însă cred că s-a uitat şi prin dreapta şi prin stânga şi sper că a luat numai lucruri bune, că de rele suntem sătui”, spunea despre fiica lui, acum ceva vreme, Ion Ţiriac.