Ioana Tufaru a ajuns in stare critică la spital „Cred că mor…”. Mesaje de încurajare pe Facebook

Ioana Tufaru se află internată la Secţia reanimare a Spitalului de Urgenţă Floreasca. Prietenii i-au trimis încurajări pe Facebook.

07 nov. 2014, 07:33
Ioana Tufaru a ajuns in stare critică la spital „Cred că mor…”. Mesaje de încurajare pe Facebook

Ioan Tufaru trece prin clipe grele. Acum câteva săptâmâni a anunţat pe Facebook că nu mai are mult de trăit şi viaţa ei nu mai are sens. Fiica Andei Călugăreanu şi a lui Dan Tufaru a ajuns în stare gravă la spital, în urma administrării unei supradoze de medicamente. Ioana Tufaru se află internată la Secţia reanimare a Spitalului de Urgenţă Floreasca, scrie ziarul Ring. Aseară, la ora 22.00, Ioana i-a trimis prietenului său, Marius Baldovin, următorul mesaj: „Esti fratele meu nu cred că o să mai rezist mult şi am să mor”.

Fata Andei Călugăreanu, în stare critică. Ioana Tufaru a ajuns la spital din cauza unei SUPRADOZE

Fanii i-au transmis mesaje de încurajare pe Facebook. Redăm câteva:

„Ma uimeste rautatea unora !!!!!!!!!! Daca nu stiti sa dati un sfat , incetati cu rautatile si jignirile ! Nu si au rost , chiar daca uneori suntem satuli de comedii ….. in acest caz mai ales !!!! Am vazut cu totii ca multi nu au trecut pasivi pe langa aceasta persoana , a fost ajutata ….. dar ce sa i faci atat o duce capul ! Hai sa demonstram ca noi suntem sanatosi mintal !

Ioana, nu- ti mai dori moartea. Toti trecem prin momente mai dificile. Poate ai o mica depresie… Incearca sa gandesti pozitiv. Din cate stiam, ai pe cineva. Ar trebui sa iti fie aproape atunci cand clachezi. Roaga- te la Dumnezeu si la mama ta, sa iti lumineze mintile. Daca vrei sa vb, spune- mi. Iti las nr meu pe privat. Doar cere- l  . capu’ sus

Viata este o lupta si o batalie cu toti si cu toate cara …… Trebuie sa lupti si sa rezisti pina la sfirsit ca visul tau sa fie implinit……,nu este usor asto o stim cu toti …….gindestete bine ce vrei sa faci …. Nu fale pe plac dusmanilor …,,

 

Ioana gandeste bn alti au prb si mai grave mergi inaite q capul in sus si nu pune tot la inima ? Pwpici ai grija d tn..”