Ioana Tufaru a ales naşii de botez ai fiului ei: „Îi vreau pe Becali şi soţia, dar şi pe Vica Blochina”

Ioana Tufaru şi iubitul ei, Ionuţ, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor. Pentru că micuţul lor are deja aproape o lună, proaspeţii părinţi se pregătesc de petrecerea de botez.

RomaniaTV.net
28 oct. 2015, 09:56
Ioana Tufaru a ales naşii de botez ai fiului ei: „Îi vreau pe Becali şi soţia, dar şi pe Vica Blochina”

Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, a născut prematur în urmă cu aproape trei săptămâni, iar de atunci micuţul ei stă la incubator. Deşi medicii sunt extrem de încrezători în recuperarea copilului, externarea se va face de abia peste două săptămâni.

În tot acest timp, Ioana Tufaru se pregăteşte pentru botezul micuţului. Fiindcă cea mai grea alegere este cea legată de naşii copilului, fiica Andei Călugăreanu a decis să aibă două perechi de naşi.

Prima pereche va fi formată din afaceristul Gigi Becali şi soţia sa, „îngerii păzitori” ai familiei Ioanei Tufaru şi a doua pereche de naşi este alcătuită din Vica Blochina şi fiul ei, Edan.

„Eu mi-aş dori două perechi de naşi. Aş vrea să fie părinţii spirituali ai băieţelului domnul Becali împreună cu soţia şi Vica Blochina cu băieţelul ei, Edan. Ar fi un privilegiu pentru copil”, a declarat Ioana Tufaru în exclusivitate pentru WoWBiz.ro.

Citeşte şi  Ioana Tufaru a fugit din spital. Unde a fost găsită fiica Andei Călugăreanu