Ioana Tufaru a fost CERUTĂ de SOŢIE în CIMITIR, lângă MORMÂNTUL MAMEI SALE

Ioana Tufaru a avut parte de momente unice la mormântul mamei sale. Mai exact, tatăl copilului ei, Ionuţ a cerut-o în căsătorie chiar în cimitir.

RomaniaTV.net
16 iul. 2015, 09:24

De când a pierdut-o pe mama sa, Ioana Tufaru a trecut prin momente cumplite, care păreau că nu se vor mai termina vreodată. Însă, cum cineva o protejează, încet viaţa Ioanei Tufaru a început să se schimbe în bine.

Toate au căpătat un aspect înforitor când l-a cunoscut pe Ionuţ, un bărbat care lucra în domeniul salubrităţii şi care s-a îndrăgostit iremediabil de ea. După ce au aaceptat să formeze un cuplu, Ionuţ a reusit să-i redea liniştea, echilibrul şi stabilitatea emoţională,  iar în momentul de faţă cei doi se pregătesc să devină părinţi la finele anului.

Pentru că actualmente, viaţa le oferă doar bucurii, cei doi au reşit să se mutate singuri, cu chirie, într-o garsonieră.

Ioana Tufaru a ajuns de URGENŢĂ la SPITAL

Aflată recent împreună cu Ionuţ la mormântul mamei sale, unde se reculege aproape în fiecare săptămână, Ioana Tufaru a rămas fără cuvinte când, l-a văzut pe Ionuţ în genunchi, potrivit WoWBiz.ro.

Acesta a cerut-o în căsătorie chiar lângă mormântul mamei sale, un loc foarte special pentru fiica regretatei artiste. Ca momentul să fie unul şi mai emoţionant, Ionuţ a ţinut şi un discurs emoţionant: „Poate multă lume mă va condamna, dar am ales să fac acest gest lângă mormântul mamei tale pentru că ştiu că aici te simţi cel mai aproape de ea. Ioana te iubesc! Vrei să fii soţia mea?”.

Fără nicio ezitare, Ioana Tufaru a spus „da” şi i-a declarat şi ea iubirea, momentul romantic teminandu-se cu un sărut.

Citeşte şi  Ioana Tufaru este gravidă. În două săptămâni va afla sexul bebeluşului