Ioana Tufaru a ajuns de URGENŢĂ la SPITAL

Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, trăieşte acum cea mai frumoasă perioadă din viaţa sa. Cu toate că în momentul de faţă nu lucrează, iubirea şi starea sa de sănătate sunt cele două resurse care îi dau poftă de viaţă. Însă, din păcate, Ioana Tufaru are şi momente în care îşi aduce aminte cu tristeţe de trecut.

RomaniaTV.net
06 apr. 2015, 11:32
Ioana Tufaru a ajuns de URGENŢĂ la SPITAL

Ioana Tufaru a declarat în exclusivitate pentru WoWBiz că traumele suferite de-a lungul vieţii i s-au impregnat adânc în memorie şi nu le poate uita niciodată. Una dintre traumele care au marcat-o pe fiica celebrei cântăreţe este legată de procesul de slăbire, suferit de aceasta în urmă cu doi ani.

Cu toate că a slăbit 123 de kilograme, procesul de slăbire a fost unul drastic, Ioana Tufaru spunând că imediat după ce şi-a făcut operaţia de micşorare a stomacului, ea a dorit să continue procesul de slăbire şi ignorând prescripţiile medicale a ţinut o cură drastică de slăbire, care i-a pus sănătatea în pericol, trimiţând-o chiar de urgenţă la spital, după ce a leşinat în plină stradă.

Fiica Andei Călugăreanu, mărturisire şocantă pe Facebook după tentativa de sinucidere

„Am făcut o tâmpenie cât capul meu de mare, trebuie să recunosc. Eu când am văzut că slăbesc foarte repede în urma operaţiei de micşorare a stomacului,  am hotărât să nu mănânc deloc, cu gândul că o sa accelerez procesul de pierdere a kilogramelor. Prostia cea mai mare nu a fost însă că m-am înfometat, ci că n-am consumat lichide. Am pierdut fier, calciu… Dacă aş fi băut sucuri naturale sau ceaiuri aş fi avut de unde să le pun la loc, dar eu nu am băut mai nimic.

Am o problemă cu lichidele. Dacă beau un litru e mult şi în mod normal ar trebui să beau doi litri de apă într-o zi. Urmarea? Am făcut o anemie foarte puternică, am căzut pe stradă şi m-am dus la spital. Medicii mi-au pus perfuzii cu fier şi mi-am mai revenit. La puţin timp după acest episod, am mers să donez sânge pentru bonurile de 70 de lei care se dădeau. Mi-au zis că este exclus să mă accepte ca donatoare, pentru că sunt anemică”, a declarat Ioana Tufaru.

Citeşte şi  Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, are o relaţie şi se gândeşte la căsătorie