Ioana Tufaru a pierdut din nou lupta cu kilogramele. Fiica Andei Călugăreanu vrea să-și facă a treia operație la stomac: „Mai mă îngraș, mai slăbesc, nu reușesc să am o greutate stabilă”

Ioana Tufaru, fiica regretatei Anda Călugăreanu, intenționează să se opereze pentru a treia oară la stomac, după ce a pierdut iarăși lupta cu kilogramele.

21 sept. 2023, 19:38
Ioana Tufaru a pierdut din nou lupta cu kilogramele. Fiica Andei Călugăreanu vrea să-și facă a treia operație la stomac: „Mai mă îngraș, mai slăbesc, nu reușesc să am o greutate stabilă”
Ioana Tufaru a pierdut lupta cu kilogramele

Ioana Tufaru și-a făcut până acum două intervenții la stomac, dar nu a reușit nici acum să ajungă la kilogramele dorite. În ultima perioadă s-a îngrășat foarte mult și încearcă să țină situația sub control, dar fără prea mari rezultate.

Fiica Andei Călugăreanu intenționează să facă în viitorul apropiat și cea de-a treia operație la stomac, pentru a scăpa de surplusul de grăsime. Ioana Tufaru a apelat, prin intermediul unor cunoștințe, la medicul Sorin Velici, specialist în chirurgia obezității, acelați care a operat-o și pe Vica Blochina, în urmă cu doar câteva luni, rezultatele fiind uimitoare.

„Mi-am făcut două operații de micșorare de stomac. Mai mă îngraș, mai slăbesc, nu reușesc să am o greutate stabilă. Mi-am făcut două intervenții la stomac. O dată mi l-am tăiat, altă dată mi-am pus un inel gastric, dar, din păcate, nu am reușit să slăbesc așa cum mi-am dorit. M-am îngrășat iar! Nu înțeleg de ce”, a declarat Ioana Tufaru, pentru WOWnews.

Citește și: Ioana Tufaru, dezamăgită după ce nu și-a putut înscrie băiețelul la școală: „Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând”

Problemele Ioanei cu kilogramele în plus au apărut încă din clipa în care s-a născut. Atunci a fost supusă unui tratament pentru a putea trăi, care a dat-o peste cap.

„M-am născut prematur, la 7 luni, cu aproape 5 kg, 4.9 kg. Din spital, din maternitate, am captat un virus, o dublă pneumonie, care m-a făcut să stau sub un clopot de oxigen. Bebeluș fiind, din păcate, nu îmi găseau leacul.

Șeful maternității i-a spus mamei că el a găsit ceva, un medicament, dar dacă mi-l dă îmi va ataca glanda tiroidă și voi lua proporții.

Mama mea, dorindu-și foarte mult un copil, a vrut ca eu să trăiesc. Mama mea mi-a povestit că i-a spus doctorului că, dacă și otrava îmi face bine, să îmi dea otravă, numai să trăiesc. Acele vitamine mi-au afectat glanda tiroidă”, a declarat aceasta, pentru sursa citată.

Citește și: Ioana Tufaru a ajuns să trăiască de pe o zi pe alta. După ce soţul ei a rămas fără serviciu, singurul venit al familiei îl reprezintă ajutorul social

Ioana Tufaru a ajuns să trăiască de pe o zi pe alta, alături de soțul ei, Ionuț Mardare, și fiul lor, Luca, de șapte ani. Toți trei sunt nevoiți să trăiască dintr-un venit lunar de 1.100 de lei.