Ioana Tufaru, dezvăluiri teribile despre viața grea pe care a dus-o în casa tatălui ei după moartea mamei: „Tata a încercat să mă îndepărteze de el pentru că era învățat doar cu băutură și femei, iar eu îl încurcam”

Ioana Tufaru avea doar 15 ani atunci când mama ei a plecat într-o lume mai bună. Anda Călugăreanu se despărțise de tatăl Ioanei, Dan Tufaru, în1979, după o căsnicie de opt ani. La vremea aceea, Ioana avea doar doi anișori. După divorț, tatăl ei nu a mai vrut să păstreze legătura cu fiica lui, însă legătura s-a reluat oarecum în 1992, după decesul Andei Călugăreanu.

16 ian. 2024, 13:09
Ioana Tufaru, dezvăluiri teribile despre viața grea pe care a dus-o în casa tatălui ei după moartea mamei: „Tata a încercat să mă îndepărteze de el pentru că era învățat doar cu băutură și femei, iar eu îl încurcam”

Însă viața pe care Ioana Tufaru a dus-o în casa tatălui ei a fost una cumplit de grea. După moartea mamei ei, Ioana și-a dorit din toată inima să reia legătura cu Dan Tufaru și să locuiască la el. Ceea ce s-a și întâmplat, dar curând avea să regrete. Pentru că nu avea bani să o întrețină la școală, Dan Tufaru a decis să o retragă de la liceu, atunci când ea era abia în clasa a IX-a. A mutat-o, în schimb, la o școală profesională.

Ioana Tufaru, dezvăluiri teribile despre viața grea pe care a dus-o în casa tatălui ei: „Îl încurcam”

Tata nu m-a vrut, dar pentru că nu a avut încotro, a fost obligat să mă ia. Iar eu îmi doream atât de mult să mă duc la el în nebunia mea, în inconștienta mea, poate. Gustul dezamăgirii l-am simțit un an mai târziu, după ce am ajuns la tatăl meu, în momentul în care el m-a retras de la liceu.

Eu eram la liceu în clasa a noua, m-a retras spunând că el nu mă poate întreține și nu poate să aibă grijă de mine. Pe de-o parte a făcut un lucru foarte bun, pentru că m-a înscris la o școală profesională de arte și meserii în județul Brașov, unde au fost cei mai frumoși trei ani din viața mea, de până atunci.

Citeste si Ioana Tufaru, probleme cu kilogramele din cauza mamei sale. Ce i-a făcut Anda Călugăreanu când fiica sa era mică

El nu a fost învățat decât să trăiască singur, așa cum a spus și el, pentru el viața a însemnat numai băutură și femei. Probabil că îl încurcam în a-și trăi această viață. Stându-i în cale, probabil a încercat să facă toate demersurile de a mă îndepărta”, a declarat Ioana Tufaru, în emisiunea „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță.

Ioana Tufaru nu știe nici până în ziua de azi dacă tatăl ei a iubit-o sau nu.

E o întrebare pe care mi-o pun și astăzi. Aș vrea să am un răspuns la întrebarea asta, dar din păcate nu cred că o să-l aflu vreodată. Dacă îmi puneai întrebarea dacă îl iubeam eu, aveam ce să răspund, dar așa nu știu”, a mai spus Ioana Tufaru.

Citeste si Ioana Tufaru a ajuns să trăiască de pe o zi pe alta. După ce soţul ei a rămas fără serviciu, singurul venit al familiei îl reprezintă ajutorul social