Ioana Tufaru, probleme cu kilogramele din cauza mamei sale. Ce i-a făcut Anda Călugăreanu când fiica sa era mică

Ioana Tufaru suferă și acum din cauza kilogramelor în plus acumulate de-a lungul timpului. Fiica regretatei Anda Călugăreanu o „învinovățește” chiar pe artistă de viața grea pe care o duce acum.

08 oct. 2023, 11:06
Ioana Tufaru, probleme cu kilogramele din cauza mamei sale. Ce i-a făcut Anda Călugăreanu când fiica sa era mică

Ioana Tufaru are o viață foarte grea din cauza kilogramelor în plus cu care se luptă de ani întregi. Chiar dacă s-a operat de două ori la stomac, kilogramele nu îi dau pace și nici nu vede vreo soluție în cazul său. Totul a pornit încă din copilărie, principalul „vinovat” fiind chiar mama ei, Anda Cășugăreanu, artista apreciată și regretată de toți românii.

Citește și: Cât câştigă Ioana Tufaru din drepturile de autor ale mamei sale. Fiica Andei Călugăreanu îşi duce traiul de la o zi la alta, alături de soţul ei şi de copil

Ioana Tufaru, despre suferințele „cauzate” de mama sa

Fiica celebrei actrițe Anda Călugăreanu, Ioana Tufaru, și-a deschis sufletul și a vorbit despre kilogramele în plus, care i-au distrus viața. Fiica artistei a mărturisit că e disperată din cauza kilogramelor în plus și nu știe ce să facă să scape de problema gravă pe care o are deja de mulți ani.

Nu multă lume știe că problemele cu greutatea s-au născut o dată cu ea. Ioana a venit pe lume prematur, la doar șapte luni, cu o greutate de cinci kilograme. La naștere, a contractat un virus ce a cauzat o dublă bronhopneumonie pe care medicii nu au știu cum să o trateze. Într-un final, s-a găsit un tratament, însă acesta avea să aducă împreună cu salvarea vieții sale și o serie de probleme serioase.

Cea care a decis să îi salveze în acest mod viața, cu riscul de a avea parte de alte afecțiuni, a fost chiar mama Ioanei, Anda Călugăreanu. Din dorința de a avea un copil, artista era dispusă să facă orice pentru a-și salva fiica.

„M-am născut prematur, la șapte luni, cu o greutate de cinci kilograme. Din spital am captat un virus, am făcut o dublă bronhopneumonie care m-a făcut să stau sub un clopot de oxigen vreo 21 de zile. Nu-mi găseau leacul și atunci șeful maternității Filantropia i-a spus mamei că mi-ar fi găsit un tratament, dar dacă mi-l va da, mi-ar ataca glanda tiroidă și în timp mă voi îngrășa. Mama, care m-a iubit enorm, i-a spus atunci: . Și atunci am primit acele vitamine, iar de la acestea provin problemele mele cu greutatea. Am și două operații la stomac și cu toate astea nu reușesc să slăbesc”, a mărturisit Ioana, în cadrul emisiunii „Online story by Cornelia Ionescu”.

Ioana Tufaru intenționează să se opereze din nou la stomac, în speranța că de această dată efectele vor fi vizibile și permanente. Ioana Tufaru a apelat, prin intermediul unor cunoștințe, la medicul Sorin Velici, specialist în chirurgia obezității, acelați care a operat-o și pe Vica Blochina, în urmă cu doar câteva luni, rezultatele fiind uimitoare.

„Mi-am făcut două operații de micșorare de stomac. Mai mă îngraș, mai slăbesc, nu reușesc să am o greutate stabilă. Mi-am făcut două intervenții la stomac. O dată mi l-am tăiat, altă dată mi-am pus un inel gastric, dar, din păcate, nu am reușit să slăbesc așa cum mi-am dorit. M-am îngrășat iar! Nu înțeleg de ce”, a continuat Ioana Tufaru.

Totuși, fiica Andei Călugăreanu are parte și de bucurii în viață. De când s-a căsătorit și a devenit mamă, viața ei s-a schimbat.

„Mi-am împărțit viața în două. Cea de dinainte de soț și copil și cea de după soț și copil. A doua este mai frumoasă, prima a fost presărată cu pierderea ambilor părinți și problemele cu tatăl meu. M-am luptat cu prejudecățile tuturor. Când a apărut Ionuț, soțul meu, viața mea s-a schimbat”, a adăugat Ioana.

Citește și: Ioana Tufaru, dezamăgită după ce nu și-a putut înscrie băiețelul la școală: „Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând”