Ioana Tufaru, ipostaze EMOŢIONANTE alături de fiul său

Ioana Tufaru este mai fericită ca niciodată, după ce medicii i-au spus că fiul său se simte mai bine şi poate fi scos de la incubator şi chiar ţinut în braţe.

RomaniaTV.net
13 nov. 2015, 12:41

Ioana Tufaru şi Ionut au trecut prin clipe grele în ultimele săptămâni. Băieţelul lor, Luca George, venit pe lume prematur, a trebuit să stea la incubator până la dezvoltarea completă, momente în care nu a putut fi ţinut la piept de părinţi.

Imediat după naştere, Ioana Tufaru a intrat într-o depresie puternică, mai ales că simţea nevoia să îşi strângă la piept copilul. Acum, când lucrurile s-au mai liniştit şi medicii sunt extrem de încrezători în şansele la viaţă ale micuţului, Ioana Tufaru a primit şi permisiunea de a-şi ţine la piept pruncul pentru prima dată, scriu cei de la WoWBiz.ro.

„Zici că e copia fidelă a taticului. Are toată faţa lui. Dacă vă uitaţi la Luca şi alăturaţi o poză cu Ionuţ sunt la fel. Când l-am luat pentru prima dată în braţe, în salon am simţit că a stat Universul în loc.

Din păcate nu am lapte suficient cât să-l sature pe Luca, atunci îl hrănim cu lapte praf. Acum are 2,3 kilograme. Trebuie să aibă 2,5 ca să putem pleca din spital”, a declarat emoţionată Ioana Tufaru în timp ce-şi strângea copilul în braţe.

Citeşte şi  Ioana Tufaru a ales naşii de botez ai fiului ei: „Îi vreau pe Becali şi soţia, dar şi pe Vica Blochina”