Cât câştigă Ioana Tufaru din drepturile de autor ale mamei sale. Fiica Andei Călugăreanu îşi duce traiul de la o zi la alta, alături de soţul ei şi de copil

30 de ani au trecut de la moartea Andei Călugăreanu, actriţa pe care copiii de la acea vreme o aşteptau cu sufletul la gură să-şi facă apariţia pe ecran alături de prietena ei, Omide.

09 apr. 2022, 19:28
Cât câştigă Ioana Tufaru din drepturile de autor ale mamei sale. Fiica Andei Călugăreanu îşi duce traiul de la o zi la alta, alături de soţul ei şi de copil

Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu și a lui Dan Tufaru, nu a avut, însă, norocul mamei ei. Nu a devenit cunoscută datorită talentului, asemenei ilustrei sale mame, ci ca urmare a problemelor pe care le-a avut dintotdeauna cu banii. Ani la rând, s-a confruntat cu lipsuri severe.

Cât câştigă Ioana Tufaru din drepturile de autor ale mamei sale

Ioana Tufaru nu a muncit aproape deloc, trăind din ajutor social. Ba chiar, la un moment dat, a fost evacuată din apartamentul în care locuia aproape de Obor, din cauza datoriilor uriaşe la întreţinere. Din drepturile de autor ale mamei sale câştigă o sumă infimă, care nu o ajută prea mult. Din drepturile de autor ale mamei sale, Ioana Tufaru primește de la stat suma de aproximativ 700 lei.

Gigi Becali şi-a făcut milă şi i-a dăruit o garsonieră, după ce Ioana s-a căsătorit şi a născut. Şi pentru ca ghinionul să fie complet, după ce s-a căsătorit şi, o perioadă, s-a descurcat decent cu banii datorită faptului că soţul ei lucra, acesta a rămas fără serviciu.

Citeste si Bobonete, dezvăluire în premieră despre relaţia tensionată pe care o are cu Ruxandra Ion: „Relaţia aia a murit din faşă. A crezut că am făcut o glumă despre greutatea ei, dar a interpretat greşit”

Cu toate acestea, femeia spune că nu se plânge prea mult de situația în care se află și nici nu vrea deocamdată să se angajeze: „Nu am un loc de muncă stabil și deocamdată nici nu caut! Câștig din ajutorul social de 800 de lei, mă descurc greu financiar, dar nu mă plâng! Da, iau și drepturile de autor. Venitul lunar este în jur de 1.500 de lei. Ionuț nu mai lucrează din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Așteptăm să treacă pandemia să își facă pensie pe caz de boală„, a dezvăluit Ioana Tufaru, pentru ciao.ro.

Din toamnă, micuţul Luca merge la şcoală

Ioana îl adoră pe Luca, fiul ei, care, din toamnă, va merge la școală. Micuțul este atras de cărți, de muzică și desen, iar mama lui promite că îl va ajuta la lecţii.

De Paște, îi voi lua lui Luca în dar hăinuțe, căci am depășit stadiul de jucării. De acum este băiat mare, îl pregătim de școală, în toamnă. Îi place cartea, o să-l ajut la lecții, o să am grijă să ajungă un om important”, a declarat Ioana Tufaru, pentru ego.ro.

Anda Călugăreanu, una dintre cele mai iubite artiste din România în anii comunismului, și-a presimțit sfârșitul. Fusese diagnosticată cu cancer la plămâni. La 30 de ani de la tragedie, Ioana dezvăluie ultimul sfat pe care i l-a dat mama ei.

Eu și mama am avut o relație foarte puternică. M-a adorat. Mă alinta Bubulina, căci eram grăsuță! Știa că este foarte bolnavă, a luptat, dar era foarte slăbită. Mi-a spus că ea o sa moară și să am grijă ce fac în viață. Eram acasă când a murit. A fost o tragedie, aveam doar 14 ani… Atunci m-am trezit singură pe lume…

O visez mereu că îmi cere ceva. Mâncare, apă, țigări. Mi-a cerut, acum câțiva ani, chiar și o pătură, cu care să se învelească acolo, că îi e tare frig. Am dat de pomană mâncare și haine. Sunt convinsă că mă veghează, o simt alături tot timpul. Se apropie Paștele, cu mama am multe amintiri. La pregătiri pentru masa tradițională nu o ajutam eu, eram prea micuță. De Iepuraș, ea mă răsfăța cu daruri, hăinuțe și dulciuri. De Paște voi găti și eu ce am văzut la noi în casă, pe masă vom avea ouă vopsite, salată, miel, ciorbiță!”, a mai dezvăluit Ioana Tufaru pentru sursa citată.

Citeste si Doliu în muzica lăutărească! Anunţul trist a apărut pe pagina lui Nicolae Botgros: „Dumnezeu să îl ierte”