Ioana Tufaru, SUFLET MARE. Gest EMOŢIONANT făcut pentru un bătrân care hrănea porumbeii prin oraş VIDEO

Fiica Andei Călugăreanu, gest emoţionant pentru un bătrân cerşetor. Bătrânelul care dădea de mâncare porumbeilor a impresionat-o și, din toată sărăcia ei, Ioana Tufaru, i-a dat omului o bancnotă de 50 de lei.

13 mart. 2016, 09:14
Ioana Tufaru, SUFLET MARE. Gest EMOŢIONANT făcut pentru un bătrân care hrănea porumbeii prin oraş VIDEO

Aflată la plimbare cu băieţelul ei, Ioana Tufaru a văzut un bătrânel îmbrăcat în haine ponosite care hrănea porumbeii, informează România TV. Imaginea a sensibilizat-o şi a decis să împartă din puţinul ei cu bătrânul sărman.

Citeşte şi Ioana Tufaru, PLÂNGE NECONTENIT! Vica Blochina nu îi va mai boteza copilul

„Vreau să vă ajut..chiar dacă sunt şi eu amărâtă, din puţinul meu să dau şi altora în amintirea mamei mele. Atât vă rog, să vă rugaţi pentru sufletul mamei mele, să-i fie bine acolo”, i-a spus Ioana Tufaru bătrânului. 

Deşi i-a dat o bancnotă de 50 de lei bătrânului, Ioana mărturiseşte că se descurcă greu cu banii şi că, împreună cu logodnicul ei, face eforturi mari să îi ofere bebeluşului tot ce are nevoie.

Cei doi trăiesc din salariul bărbatului şi ajutorul ei social. Fiica Andei Călugăreanu a mărturisit recent că banii pe care îi au nu sunt suficienţi pentru creşterea copilului.

„Avand in vedere ca o cutie mare de 800 de grame de lapte tine in jur la 2 saptamani, ar veni 110 lei cutiile de lapte si un bax mare de pampersi de 100 de bucati este 68 de lei”, a explicat Ioana Tufaru. 

Citeşte şi Gigi Becali, CADOU SURPRIZĂ pentru Ioana Tufaru după NAŞTERE

Cei doi spun că au ajuns să aibă datorii, pentru că sunt nevoiţi să se împrumute de la o lună la alta.