Iohannis, atac la PSD după accidentul din Ialomiţa: Lipsa de infrastructură ucide la fel cum şi corupţia ucide

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la reuniunea PNL de la Iaşi, după accidentul rutier din Ialomiţa în urma căruia zece persoane au murit, că lipsa de infrastructură ucide la fel cum şi corupţia ucide. "Acum, în secolul 21, secolul mobilităţii, avem nevoie de infrastructură ca de aer, (...) această nepăsare criminală a PSD-iştilor costă vieţi, costă vieţi de român", a spus şeful statului.

RomaniaTV.net
05 oct. 2019, 09:38
Iohannis, atac la PSD după accidentul din Ialomiţa: Lipsa de infrastructură ucide la fel cum şi corupţia ucide

„Azi dimineaţă la 6 si ceva am primit un mesaj cutremurăror. Între Urziceni şi Slobozia a avut loc un accident groaznic cu 10 morţi si aproape 10 răniţi grav. M-a întristat foarte mult! Ce poţi să spui? Condoleanţe, îmi pare rău! Ce să înţelegem? Să înţelegem că lipsa de infrastructură ucide, la fel cum si corupţia ucide. Această nepăsare criminală a PSD-iştilor costă vieţi, costă vieţi de români”, a spus Klaus Iohannis.

Şeful statului a spus că România a rămas în urmă la capitolul infrastructură, iar PSD se face vinovat de acest lucru.

„Acum, în secolul 21, secolul mobilităţii, avem nevoie de infrastructură ca de aer fiindcă altlel, dragii mei, pur şi simplu vom rămâne în urmă cum în urmă, trebuie să recunoaştem, a rămas România fiindcă am avut atâţia ani la conducere PSD, PSD e principalul motiv al rămânerii în urmă a României. Fără PSD, România ar fi fost mult mai departe, ar fi fost în rând cu celelalte naţiuni europenme. Acest decalaj trebuie depăşit cu un guvern responsabil, cu un guvern liberal”, a mai spus Klaus Iohannis.