Iohannis atacă PSD: Am văzut un spectacol sinistru şi deplorabil în Parlament. Sunt politicieni care se caţără pe spaimele oamenilor

Preşedintele Klaus Iohannis, a criticat, marţi, în timpul unei conferinţe de presă suţinute la Palatul Cotroceni, atitudinea pe care unii parlamentari au avut-o pe timpul epidemiei de coronavirus, afirmând că aceştia s-au căţărat pe spaimele oamenilor. 

RomaniaTV.net
28 apr. 2020, 14:50
Iohannis atacă PSD: Am văzut un spectacol sinistru şi deplorabil în Parlament. Sunt politicieni care se caţără pe spaimele oamenilor

„Când a început epidemia rezervele României au fost goale, nu au existat pur și simplu. Nu au existat rezerve de măști, biocide, foarte puține medicammente. Acestea au fost achiziționate în timp record.

România are acum acces la 1,5 miliarde de euro care vor fi folosiți pentru achiziții de dispozitive medicale, de medicamente.

Obligați de epidemie și împinși de pretențiile electoratului, guvenul a început să facă reforme.

Nu toți politicienii au dorit să fie de partea care se ocupă cu îngrădirea epidemiei. Avem un contraexemplu mare cât casa poporului, e Parlamentul, modul în care unele partide înțeleg să folosească această nenorocire pentru interesul lor electoral.

Citeşte şi 

În Parlament am văzut un spectacol sinistru al politicienilor.

Banii românilor au fost risipiți de guvernele pesediste. E trist ca după ani și ani de guverene pesediste să ne găsim în situația de a face față unei epidemii groaznice cu rezervele aproape goale.

Aceștia sunt politicienilor care se cațără pe spaimele oamenilor și votează legi inaplicabile. Este jalnic”, a spus Klaus Iohannis. 

Preşedintele a mai afirmat că din cauza epidemiei există probleme economice mari.

„Putem gestiona economia, dar nu așa cu gesturi populiste, dăm la toată lumea. Acești politicieni compromit viitorul întregii națiunii. Eu nu voi tolera așa ceva”, a mai spus Iohannis. 

Citeşte şi