Iohannis, atacat cu DEZVĂLUIRI GRELE. „Dacă sunt adevărate, adversarii se vor înfrupta din LEŞUL liberalului”

Klaus Iohannis anunță voalat că urmează să fie atacat, după ce PNL l-a scos candidat la prezidențiale. Sunt aşteptate dezvăluiri despre trecutul lui Iohannis, iar prezidențiabilului  liberal a început "să-i tremure mușchiul marelui fesier, doar pentru că inamicii săi politici amenință să-i facă felul", scrie catavencii.ro. "Ce face Iohannis? Își cosmetizează și reinventează trecutul relațiilor tensionate cu Băsescu."

RomaniaTV.net
12 iun. 2014, 08:26
Iohannis, atacat cu DEZVĂLUIRI GRELE. „Dacă sunt adevărate, adversarii se vor înfrupta din LEŞUL liberalului”

Dacă atacurile lui Băsescu la Iohannis au cam început să fie reportate mai la coada clasamentului pe domeniul google, cele ale lui Iohannis împotriva lui Băsescu sunt reevaluate. „Nu am fost dușmani politici, am avut opinii foarte diferite despre guvernare, și atunci am venit cu o propunere agreată larg în Parlament, doar că președintele a avut altă opțiune”, a declarat Iohannis despre Băsescu, duminică la emisiunea „După 20 de ani” de la Pro TV, scriu jurnaliştii de la Caţavencii.

Potrivit sursei citate, după ce în 2009, alianța PSD-PNL-PC l-a propus premier, dar a fost refuzat de Băsescu, „acum o dă cotită, pentru că știe că poate fi atacat dinspre zona prezidențială”.

„Bubele” lui Klaus Iohannis. Care sunt punctele TARI şi punctele SLABE ale prezidenţiabilului PNL

„Mai ales după ce candidatul partidului lui Băsescu, Cristian Diaconescu, a zis că Iohannis nu este în stare să fie președinte. Faptele de primar ale lui Iohannis stau pitite în iarbă și țipă să se facă ascultate: trafic de copii, de pe vremea când era inspector școlar. În calitate de interpret și samsar, Iohannis ar fi intermediat, pentru niște cetățeni nord-americani, mai multe adopții de copii, despre care nu-și mai amintește nimic. Dacă povestea e consistentă, adversarii săi se vor înfrupta copios din leșul lui Iohannis, căzut la datorie pe câmpul de onoare al patriei”.

Autorii articolului amintesc şi de imobilele lui Iohannis, dar şi de anchetele DNA.

O altă perspectivă, ne dezvăluie un Iohannis lacom, colecționar de case de patrimoniu din centrul istoric al Sibiului, luate pe prețuri derizorii, și, evident, cu o căruță de documente false. Pe 16 mai a.c., Curtea de Apel Brașov a decis că Iohannis a deținut ilegal, un imobil din centrul Sibiului, de pe strada Nicolae Bălcescu 29, cumpărat cu exorbitanta sumă de 5.000 de lei de la numitul Ioan Baștea, decedat estimp în America.(…) Dacă dosarul caselor iohannicești va fi exploatat de adversarii săi politici în campanie, distinsul neamț va fi îngropat cu onoruri militare și pe sicriul său politic va zăcea aninată Crucea Federală de Merit a Republicii Federale Germane, primită de burgmaistărul Hermannstadtului în 2007, din partea Otto Schily, fostul ministru de Interne federal.

Cum a făcut AVERE Klaus Iohannis din salariul de PROFESOR şi din MEDITAŢII

Cu puțină vreme înainte de a fi propus de alianța PSD-PNL-PC pentru postul de premier, a fost anchetat de DNA pentru abuz în serviciu, pentru retrocedarea unor terenuri către persoane care nu îndeplineau condițiile legii. Dacă povestea va fi rescoasă la lumină în toamna acestui an, și plimbată în lesă pe la posturile băsesciote, ghițulești și vărănești, din hoitul lui Iohannis se vor împărtăși frenetic ponții, tăricenii, diaconeștii și ungurenii. Ar mai fi afacerea reabilitării Aeroportului Internațional Sibiu și a Pieței Gării (cășile cu cântec ale neamțului sunt în zona asta), care deși realizate de firme germane, au deja probleme tipic românești”.

Care sunt șansele reale ale candidatului Iohannis? „Să se împrietenească cu Băsescu până peste poate și să se roage când se roagă el îl limba maternă cui se roagă, să nu asmută Băsescu DNA împotriva lui și să nu scoată rahatul ăsta pe tapet în scopuri lucrativ-electorale. Restul e caterincă dâmbovițeană, iar în mijlocul caterincii, neamțul din Sibiu și-a făcut cuib rotat din chirpici, acoperit cu stuf, unde o voce de ondină îi cântă în surdină la flaut, „Bălălău băiatu’ mamii”„, conchid jurnaliştii de la Caţavencii.