Iohannis, după accidentul ministrului Bode: „Autorităţile competente vor face investigaţiile de rigoare. Nu este bine să te grăbeşti”

Preşedintele României a recţionat în urma accidentului în care a fost implicat ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Iohannis a precizat faptul că autorităţile competente vor face investigaţii de rigoare.

RomaniaTV.net
02 sept. 2020, 15:08
Iohannis, după accidentul ministrului Bode: „Autorităţile competente vor face investigaţiile de rigoare. Nu este bine să te grăbeşti”

Kalus Iohannis a precizat faptul că în urma accidentului se pot trage două concluzii. Mai exact, nu este bine să te grăbeşti, dar şi că e nevoie de dezvoltarea infrastructurii. Preşedintele a văzut şi partea bună a lucrurilor, cea că nimeni nu a fost rănit.

Citeşte şi:Noi imagini cu accidentul ministrului Transporturilor. Ambele maşini implicate sunt praf. Prima reacţie a premierului 

„E regretabil că se întâmplă un accident. Putem trage cel puţin două concluzii, că nu e bine să te grăbeşti şi se vede nevoia dezvoltării infrastructurii. Din toată discuţia partea bună e că nu a fost nimic grav rănit. Autorităţile competente vor face investigaţiile de rigoare”, a precizat Iohannis.

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a fost rănit uşor într-un accident rutier produs duminică între Vâlcea şi Piteşti, în localitatea Dumbrăvești. Ministrul era pasager pe bancheta din spate, iar în urma ciocnirii cu un alt autoturism el a suferit o fractură de piramidă nazală. Starea sa de sănătate este bună, potrivit G4media.

Citește și: Ministrul Transporturilor, rănit într-un accident rutier. Care este starea lui Lucian Bode

Pe imaginile suprinse de o cameră de pe casca unui motociclist se vede cum mașina oficială care circulă pe DN7, între Pitești și Râmnicu Vâlcea, sfidează toate regulile de circulație. Mai bine de un minut șoferul circulă pe contrasens, depășeste de mai multe ori coloane de mașini pe linie continuă și în curbe, iar la un moment dat se izbește de o mașină care venea din sens opus.

PSD cere demisia ministrului Lucian Bode, după ce acesta a provocat un accident rutier.

„Demisia, Bode!

În loc să facă drumuri, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, își face cale liberă în trafic cu girofarul, până când intră frontal în mașina unor turiști din Polonia! Pentru Bode, nu contează nici legea, nici siguranța celorlalți participanți la trafic.

Pentru șeful lui Bode, Ludovic Orban, nu contează că fapta ministrului Transporturilor se încadrează în sfera penalului! Câtă vreme Bode nu a intrat cu mașina în bolidul vreunui interlop, nu e o problemă, poate să rămână în funcție!”, este mesajul postat miercuri pe pagina de Facebook a PSD.