Iohannis, huiduit şi aplaudat la Iaşi când a vorbit despre alegeri anticipate pentru a stopa PSD şi Autostrada Unirii peste Carpaţi

Publicat: Vineri, 24 Ianuarie 2020 13:12 // Actualizat: Vineri, 24 Ianuarie 2020 13:54 // Sursa: romaniatv.net

Președintele Klaus Iohannis a fost huiduit, şi apoi aplaudat în timpul discursului rostit vineri, la Iaşi, cu ocazia aniversării a 161 de ani de la unirea Moldovei cu Țara Românească. Incidentele au apărut în momentul în care șeful statului a vorbit despre faptul că alegerile anticipate sunt necesare pentru opri PSD şi despre necesitatea contruirii unei autostrăzi care să lege Moldova de Transilvania.

Primele huiduieli s-au auzit chiar în momentul în care preşedintele Klaus Iohannis a salutat oamenii strânşi în Piaţa Unirii din Iaşi. În acelaşi timp, susţinătorii lui îl aplaudau. Şeful statului şi-a continuat totuşi discursul.

La un moment dat unii participanţi au început să scandeze "Vrem autostradă".

Atunci când Iohannis a amintit, în discursul său, că PSD blochează în Parlament reformele şi că este nevoie de anticipate, s-au auzit huiduieli puternice.

"Românii au arătat fără echivoc că vor o țară modernă, europeană, în care instituțiile să rezolve problemele rapid și eficient, cu funcționari integri și profesioniști, infrastructură sigură, școli sigure și bune. E nevoie de alegeri anticipate pentru a stopa PSD. Cei care urmăresc alte scopuri, care nu se vor mobiliza pentru susținerea unor reforme oneste, vor fi excluși automat de către cetățeni prin vot", a declarat preşedintele Klaus Iohannis, în cadrul discursului susţinut vineri la Iaşi.

Citeşte şi: Orban a renunţat la discursul pregătit şi a vorbit despre autostrăzi la Iaşi: Moldova a fost nedreptăţită în ultimii 25 de ani

Preşedintele Iohannis a fost însă şi aplaudat când a vorbit despre Autostrada Unirii. Iohannis le-a transmis guvernanţilor că "românii şi România au nevoie de Autostrada Unirii, proiect consfinţit prin lege, care obligă statul să realizeze un drum de mare viteză peste Carpaţi". "Provinciile istorice Moldova şi Transilvania trebuie să fie unite. Fără această autostradă, Moldova nu va putea recupera decalajul economic", a susţinut şeful statului.

Unii dintre participanţi au adus pancarte cu mesaje precum "Bine aţi venit la circ, hai că vă dăm noi pâinea", "Aţi intrat în horă, marcaţi banul pentru Moldova", "Faceţi drumuri şi spitale, tăiaţi pensiile speciale", "Hora la Iaşi, banii la Bucureşti".

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 ian 09:20
Răspunde | Votează email 0 email
romanul
Sa te duci de Ziua Unirii si sa vorbdti de anticipate si eliminarea PSD-ului din Parlament, este o nesimtire crasa care numai un jeg antiroman o poate face"
25 ian 09:18
Răspunde | Votează email 0 email
cetatean
Noi vom analiza, vom face, da acum trebuie mai mult ca oricand sa jucam PACALICI!(a se citi cu intonatie,rar)
24 ian 16:32
Răspunde | Votează email 2 email
RaduD
Sasul are o obsesie! Si daca ar fi in parlamentul european ar vedea doar PSD.
24 ian 15:05
Răspunde | Votează email 0 email
oamenicasobolani
... Pentru lipsa unui DESPRE
Va platesc SOBOLANII ROSII expre???
1
EUR
4.8378
RON
05 Jul
noapte 22 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H