Iohannis despre „apa cladă” în alegerile locale: „Veţi putea să vă daţi seama dacă localitatea o duce bine sau e cazul unei schimbări”

Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut miercuri, la Palatul Cotroceni, în cadrul căreia a fost întrebat dacă i se pare normal ca în campania electorală din anul 2020 să se mai discute încă despre lipsa apei calde.

RomaniaTV.net
23 sept. 2020, 15:18
Iohannis despre „apa cladă” în alegerile locale: „Veţi putea să vă daţi seama dacă localitatea o duce bine sau e cazul unei schimbări”

Klaus Iohannis a afirmat că sunt unele administraţii locale de succer, iar altele care „au eşuat lamentabil” şi a îndemnat românii să iasă la vot, dacă vor să vadă o schimbare în modul în care le sunt gospodărite localităţile.

„Avem multe modele de administraţii locale de succes, care în 4 sau 8 ani au cunoscut transformări majore în bine, după cum avem administraţii locale care au eşuat lamentabil în a garanta până şi accesul la utilităţile de bază. Dumneavoastră, ca votant, vă veţi putea da seama dacă comunitatea în care trăiţi are schimbări în bine sau e cazul schimbării conducerii administraţiei”, a declarat preşedintele, în contextul în care locuitorii din mai multe zone ale Capitalei se confruntă frecvent cu lipsa apei calde.

Citeşte şi: Nicuşor Dan, mesaj pentru bucureşteni: „Veniţi la vot! E mai mare pericolul de a sta cu o administraţie incompetentă decât COVID”