Iohannis pentru „New York Times”: Avem nevoie de un guvern cu un nou mod de abordare

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a postat pe contul său de Facebook un scurt fragment dintr-un interviu pe care l-a acordat publicaţiei americane "New York Times", în care lasă de înţeles că şi-ar dori un nou guvern la cârma României.

20 ian. 2015, 20:18
Iohannis pentru „New York Times”: Avem nevoie de un guvern cu un nou mod de abordare

„Într-un interviu acordat astăzi pentru cotidianul New York Times, am explicat că în economia românească e nevoie de reguli mai puține și mai simple. Avem nenumărate reguli care se schimbă încontinuu și asta îi descurajează pe investitori. Avem nevoie de un guvern suficient de puternic și cu o viziune economică pe termen lung, care să schimbe lucrurile. Ne trebuie un guvern care să vină cu un nou mod de abordare și care să aibă curajul de a păstra un set de reguli economice atâta timp cât este necesar”, a scris Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis, l-a primit, marţi, la Palatul Cotroceni, pe Victor Ponta în cadrul unei întâlniri de lucru la care s-au discutat situaţia economică în contextul crizei francului elveţian, precum şi activitatea Executivului din această perioadă, anunţă Administraţia Prezidenţială.

Pe agenda întâlnirii s-au aflat şi teme legate de situaţia internaţională actuală.


loading...