Iohannis, o nouă petrecere cu colegii din „noul” PNL la un restaurant cu specific săsesc din Sibiu

Preşedintele ales Klaus Iohannis s-a întâlnit joi seara cu colegii săi din noul PNL Sibiu. Klaus Iohannis a fost întâmpinat cu aplauze la petrecerea organizată într-un restaurant cu specific săsesc din centrul Sibiului, închiriat în totalitate. Aproximativ 130 de persoane au luat parte la eveniment - liberali cu ştate vechi, dar şi foşti membri PDL, acum ai noului PNL.

RomaniaTV.net
27 nov. 2014, 17:05
Iohannis, o nouă petrecere cu colegii din „noul” PNL la un restaurant cu specific săsesc din Sibiu

Iohannis a ţinut un discurs şi s-a pozat cu toată lumea. Preşedintele ales a stat însă puţin peste o oră, iar invitaţii au rămas la petrecere.

Iohannis le-a oferit liberalilor sibieni, primari, viceprimari, cei care au participat activ în campania din județ pentru alegerile prezidențiale, câte o carte din volumul său autobiografic, ”Pas cu pas” și un autograf.

Invitații au în meniu Păstrăv tartar, servit cu unt şi toast. O porție costă 15 lei.

Prezentă la întâlnirea cu Klaus Iohannis, vicepreşedintele PDL, deputatul Raluca Turcan a mărturisit că este „o întâlnire de mulţumire”.

„Este o întâlnire a staff-ului care a muncit cel mai mult în această campanie, cu preşedintele ales şi cred că e o întâlnire de bun augur de ambele părţi. (este o întâlnire n.r.) de mulţumire că am reuşit împreună să dăm României acest proiect de viitor (…)”, a spus Raluca Turcan.

„E o întâlnire de bun simț, un prilej pentru liberali de a se întâlni față în față cu președintele ales. Va fi o gustare, ceva de băut, o ambianță plăcută”, a declarat copreședintele PNL Sibiu, Mircea Cazan.
 
Întâlnirea de la Sibiu vine la o zi după petrecerea organizată de Klaus Iohannis pentru conducerea centrală a partidului. Miercuri, Klaus Iohannis i-a invitat pe liberali la o petrecere pentru a sărbători victoria din alegerile prezidențiale, fiind invitați la București peste 400 de membri PNL.