Ion Alexandru Ţiriac, în extaz după ultima poză postată de Sorana Cârstea. Ce mesaj incendiar i-a trimis FOTO

Sorana Cîrstea ştie cum să ţină la nivel maxim relaţia cu Ion Alexandru Ţiriac, fiul miliardarului Ion Ţiriac. Sportiva a postat o fotografie în care arată impecabil şi cu care l-a impresionat pe iubitul ei.

28 sept. 2022, 22:05
Ion Alexandru Ţiriac, în extaz după ultima poză postată de Sorana Cârstea. Ce mesaj incendiar i-a trimis FOTO

Ion Alexandru Ţiriac, în extaz după ultima poză postată de Sorana Cârstea. Cei doi au avut un schimb incendiar de replici pe contul de Instagram al sportivei. Aceasta a postat o fotografie în care apare elegantă și sexy într-o ținută de culoare roșie, la care iubitul ei a răspuns cu o expresie de admirație în limba engleză („Bag be banging”), alăturată unui emoticon cu o flacără, semn că iubirea lor e una intensă. Sorana Cîrstea nu s-a lăsat mai prejos şi a replicat cu două inimioare roșii!

Sorana Cîrstea trece prin momente dificile. Strigăt disperat: „Inima mea este cea care se rupe!”

Replicile dintre cei doi vin într-un moment în care Ion Alexandru Ţiriac s-a apropiat mult în ultima perioadă de fosta soție, Ileana Lazariuc, cu care a fost căsătorit în perioada 2009-2017 și cu care are doi copii. Astfel, la o postare  pe contul de Instagram cu un cadru montan superb, Ileana Lazariuc a atașat numele lui Ion Alexander Țiriac şi mesajul „Mi-e dor de tine!”. Postarea întăreşte zvonurile conform cărora, în viitorul apropiat, ar putea avea loc o împăcare între Ileana lazariuc şi fostul soţ, care momentan este într-o relaţie destul de complicată cu Sorana Cîrstea.

Motivul pentru care Sorana Cîrstea şi Ion Alexandru Ţiriac nu se afişează în public. Cei doi s-au logodit anul trecut