Sorana Cîrstea trece prin momente dificile. Strigăt disperat: „Inima mea este cea care se rupe!”

Sorana Cîrstea, 37 WTA, a fost eliminată în turul al doilea la US Open 2022, având şi o ieşire nervoasă în meciul pierdut cu Belinda Bencic, 13 WTA, scor 6-3, 5-7, 2-6, după ce a condus la un moment dat cu 6-3, 5-3!

05 sept. 2022, 10:07
Sorana Cîrstea trece prin momente dificile. Strigăt disperat: „Inima mea este cea care se rupe!”
Sorana Cîrstea trece prin momente dificile. Strigăt disperat: "Inima mea este cea care se rupe!"

Sorana Cîrstea trece prin momente dificile. Sportiva riscă o amendă drastică pentru criza sa de nervi din timpul meciului cu Belinda Bencic, când a aruncat cu racheta în reclamele de pe marginea terenului într-un moment în care a ratat șansa de a închide meciul, în setul secund.

Sorana Cîrstea, gest lipsit de respect faţă de Simona Halep. Declarația care arată cu nu o apreciază deloc!

Sorana Cîrstea a postat un mesaj pe Instagram, în limba engleză, prin care a încercat să se justifice în fața fanilor. „Câștig sau pierd, acesta este jocul meu. Corect sau greșit, voi juca în felul. Și dacă fac greșeli, inima mea este cea care se rupe”, a transmis Sorana Cîrstea.

Schimb uluitor de replici între Simona Halep şi Sorana Cîrstea după meciul direct de la Indian Wells VIDEO

La finalul meciului pierdut, Sorana Cîrstea a avut o declarație acidă la adresa programului stabilit de WTA. „În principiu urmează antrenament vreo două săptămâni și apoi voi vedea. Programul WTA este destul de complicat în această toamnă. Este un haos general în calendarul WTA și e destul de greu să îți faci un plan. Dar voi vedea ce pot să joc. în general, cred că voi juca turneele din Europa, dar momentan mă voi întoarce pe terenul de antrenament și apoi voi începe turneele”, a spus Sorana Cîrstea.