Ion Columbeanu o DESFIINŢEAZĂ pe fosta noră: „Dacă pe Moni am cizelat-o, pe Irina o formez ca om”

Monica Gabor nu poate scăpa nici acum de trecutul pe care l-a avut cu mulţi ani în urmă. Paparazzii mai multor publicaţii de scandal au realizat luni la rând anchete ample, pentru a strânge dovezi care să arate că de fapt Monica a minţit în ceea ce priveşte trecutul său. Cum dovada paparazzi-lor nu a făcut-o pe fosta doamnă Columbeanu să recunoască că înainte de a-l cunoaşte pe Irinel a avut o altă meserie, fostul socru, Ion Columbeanu a dorit să clarifice unele lucruri.

RomaniaTV.net
12 ian. 2015, 09:35
Ion Columbeanu o DESFIINŢEAZĂ pe fosta noră: „Dacă pe Moni am cizelat-o, pe Irina o formez ca om”

Monica Gabor a avut parte de o viaţă de prinţesă pe vremea când a fost căsătorită cu Irinel Columbeanu, căruia i-a dăruit şi o fetiţă. Cu toate acestea Monica a dorit mereu mai mult şi niciodată nu s-a rezumat la puţin. Astfel, după o căsnicie de cinci ani, Monica a dorit să îşi construiască un alt viitor departe de soţ şi de fiica sa. Această decizie a atras după ea numeroase atacuri la adresa fostului fotomodel al lui Cătălin Botezatu, dar şi numeroase păreri referitoare la comportamentul său.

BOMBĂ! Monica Columbeanu şi Mr. Pink s-au CĂSĂTORIT. Cum s-au dat de gol pe Facebook!

Într-un interviu telefonic acordat celor de la publicaţia ziarulring.ro, Ion Columbeanu a declarat că odată cu plecarea Monicăi de la Izvorani, aceasta a pierdut tot respectul pe care îl avea din partea tuturor. De asemenea, fostul secretar general al guvernului a mai adăugat că din viaţa familiei Columbeanu nu mai face parte şi Monica, iar că el, cât timp va fi în viaţă, va avea grijă de Irinuca şi o va forma ca om şi nu ca o fată dornică de avuţie cum a fost mama sa.

„Monica Gabor nu are nicio legătură cu familia noastră. Gata! Fata Irina a trecut la noi şi Monica nu mai are niciun drept asupra proeminenţei familiei. Nu o mai consider un membru al familiei şi niciodată n-am considerat-o. Câtă vreme ea a părăsit familia, fata şi soţul, nu mai e membră a familiei… Acest aspect e statuat judecătoreşte, nu e nevoie să mă întrebaţi.

AMĂNUNTE HALUCINANTE, la trei ani de la divorţ. Vezi ce s-a întâmplat cu Monica atunci când a cerut copilul

Asta au decis judecătorii şi eu nu sunt peste ei. Dar de ce să descoperim morminte?! Ea e dezavuată de mine şi dacă aş scoate eu un cuvânt despre ea ar însemna că mi-am încălcat dezavuarea. S-a scris despre Irina recent. Ea face parte din gena Columbenilor, a mea, şi singură s-a orientat, face pictură, dans, pian… în total vreo şase preocupări şi meserii totodată. Este excepţională! S-a împletit gena fiului meu şi cu a Monicăi şi a ieşit o genă superdeşteaptă.

Nepoata mea se duce la biserică în fiecare duminică şi ştie orice o întreb din Noul Testament creştin-ortodox, dar şi din baptişti. Are două guvernante şi îşi mai aminteşte de mama ei spunând despre diverse lucruri că ar fi trebuit să le înveţe de la ea. Nu îi simte lipsa, dar ştie că are o mamă. Dacă pe Moni am cizelat-o, pe Irina o formez ca om. Nu vreau să mai vorbesc şi nici să ştiu nimic despre Monica”, a declarat Ion Columbeanu.

Citeşte şi Monica Columbeanu, EXECUTATĂ silit. Firma i-a fost pusă sub SECHESTRU asigurator