Ion Dichiseanu a ajuns din nou în spital. Fiica actorului: „Nu are nicio legătură cu SARS-CoV-2. Totul este din cauza unei investigaţii făcute greşit”

Ion Dichiseanu se află din nou pe patul de spital, conform jurnalistei de investigaţii Adina Anghelescu. Actorul are afecţiuni pulmonare şi se află în stare gravă. Fiica actorului susţine că starea de sănătate a acestuia nu are nicio legătură cu infectarea cu COVID.

01 feb. 2021, 17:04
Ion Dichiseanu a ajuns din nou în spital. Fiica actorului: „Nu are nicio legătură cu SARS-CoV-2. Totul este din cauza unei investigaţii făcute greşit”

Ion Dichiseanu a ajuns din nou în spital. Într-o intervenţie telefonică la Antena 3, jurnalistul de investigaţie Adina Anghelescu susţine că Ion Dichiseanu se află în stare gravă la spital. După ce s-a luptat cu o pneumonie severă, pe fondul imunităţii scăzute, actorul trece iar prin clipe grele. În urma unei apel la 112, Ion Dichiseanu a ajuns la spital în stare gravă.

“Se află internat la spitalul Floreasca la terapie intensivă. Medicii îl monitorizează în permanenţă mai ales că la începutul lunii, ştim foarte bine, în data de cinci ianuarie a fost externat în urma unei pneumonii severe. În urmă cu câteva zile un apel la 112, un puseu  puternic cardiac şi maestrul Dichiseanu a ajuns iarăşi la terapie intersivă. Vom vedea ce se întâmplă zilele următoare, pentru că se pare că este vorba tot de nişte afecţiuni pulmonare, plămânul suferă în continuare, pe lângă acestea ar fi vorba si de afectiuni cardiace. Familia la ora actuală, roagă pe toţi cei care îl îndrăgesc să se roage pentru că maestul Dichiseanu aşa a şi scris pe Facebook, că este o minune că s-a vindecat azunci şi că rugăciunile aduc miracole”, a spus Adina Anghelescu la Antena 3.

Fiica actorului susţine că starea de sănătate a acestuia nu are nicio legătură cu infectarea cu COVID, totul fiind din cauza unor investigaţii făcute greşite.

„Este adevărat că tata trece din nou printr-o cumpană. Nu a avut nici data trecută, nici acum, legatură cu SARS-CoV-2. Totul este din cauza unei investigaţii făcute greşit, la începutul lunii decembrie, la o clinica privată, dar mai multe detalii voi da la momentul oportun. Ştiu că pentru el, cea mai mare bucurie a acestei profesii este iubirea publicului. Aşa că va rog să ne îndreptăm gândurile şi rugăciunile pentru ca tata să vină cu bine acasă. Doamne ajută!”, a scris ea pe Facebook.

Citeşte şi: Noi detalii despre starea lui Ion Dichiseanu: „Este sub o supraveghere medicală”

Actorul Ion Dichiseanu a fost externat din spital luni, 5 ianuarie după-amiază. Acesta a trecut prin momente grele în ultimele săptămâni, după ce s-a luptat cu o pneumonie severă, pe fondul imunități scăzute datorate vârstei. La acel moment, starea actorului de sănătate era una bună, medicii lăsându-l să meargă acasă.

Ion Dichiseanu a ajuns din nou în spital. Artistul, în vârstă de 87 de ani, a postat un discurs emoționant de mulțumire, pentru cei care s-au interesat de sănătatea lui și a menționat că medicii au făcut minuni în acest caz.

„Iubiții mei prieteni, n-am cuvinte să vă mulțumesc pentru gândurile bune pe care mi le-ați purtat în ultima perioadă! Mi-au parvenit, în fiecare moment, mesajele voastre! Ele mi-au demonstrat că Dumnezeu lucrează prin oameni! Mi-au arătat, încă o dată, că rugăciunile nasc miracole!

Dumnezeu a lucrat și prin intermediul echipei medicale de la Spitalul de Urgență ”Floreasca”. N-am să nominalizez pe nimeni (lista ar fi lungă, manager, medici, asistenți, brancardieri etc) de teamă să nu omit vreo persoană! Am să vă mărturisesc doar faptul că, la Floreasca, au loc minuni în fiecare oră, în fiecare zi!

În Noul An, să vă iubească pe fiecare în parte bucuriile Lumii, iar Bunul Dumnezeu să vă arate dragostea Lui!
Rămân al vostru, același actor recunoscător publicului! Vă îmbrățișez și, de data aceasta, primiți voi aplauzele mele!„, este mesajul postat pe pagina sa de Facebook.