Noi detalii despre starea lui Ion Dichiseanu: „Este sub o supraveghere medicală”

Noi detalii despre starea lui Ion Dichiseanu, după ce a fost la un pas de moarte. Actorul a fost internat de urgență în spital și intubat pentru mai multe zile, din cauza unei infecţii respiratorii. În vârstă de 87 de ani, artistul ar avea mai multe probleme de sănătate, inclusiv afecțiuni cardiace.

27 ian. 2021, 16:52
Noi detalii despre starea lui Ion Dichiseanu: „Este sub o supraveghere medicală”
Ion şi Ioana Dichiseanu

Noi detalii despre starea lui Ion Dichiseanu. Ioana, fiica actorului, a vorbit despre tatăl său, cum se simte, dar şi despre cât de puternică este relaţia dintre ei.

Citeşte şi: Ion Dichiseanu a ajuns de urgenţă la spital. Actorul s-a ales cu trei coaste rupte şi două fisurate

Este bine, este sub o supraveghere medicală pentru că este necesară având în vedere episoadele prin care a trecut și totul este spre binele lui.

Între mine și tata nu este doar o relație de părinte-copil. Este o relație de prietenie specială, e chiar o relație frumoasă cum rar găsești și în multe cupluri, și în relații de frați și surori. Suntem așa, câte o jumătate de inimioară, cum spune el.

Mă consider extrem de binecuvântată de Dumnezeu, tocmai prin prisma acestei relații pe care o am cu părinții și această profunzime, aș putea spune a relației pe care o am cu tata. Ne simțim unul pe celălalt.

De multe ori, mi se întâmplă să nu spun ceva și tata să înțeleagă exact din privirea mea ce simt sau ce am nevoie. Și viceversa e valabil. Asta se întâmplă din pentru că am petrecut foarte mult timp împreună„, a declarat Ioana Dichiseanu la Antena Stars.

Noi detalii despre starea lui Ion Dichiseanu

Ion Dichiseanu

a postat un discurs emoționant de mulțumire, pentru cei care s-au interesat de sănătatea lui și a menționat că medicii au făcut minuni în acest caz.

Iubiții mei prieteni, n-am cuvinte să vă mulțumesc pentru gândurile bune pe care mi le-ați purtat în ultima perioadă! Mi-au parvenit, în fiecare moment, mesajele voastre! Ele mi-au demonstrat că Dumnezeu lucrează prin oameni! Mi-au arătat, încă o dată, că rugăciunile nasc miracole!

Dumnezeu a lucrat și prin intermediul echipei medicale de la Spitalul de Urgență ”Floreasca”. N-am să nominalizez pe nimeni (lista ar fi lungă, manager, medici, asistenți, brancardieri etc) de teamă să nu omit vreo persoană! Am să vă mărturisesc doar faptul că, la Floreasca, au loc minuni în fiecare oră, în fiecare zi!

În Noul An, să vă iubească pe fiecare în parte bucuriile Lumii, iar Bunul Dumnezeu să vă arate dragostea Lui!
Rămân al vostru, același actor recunoscător publicului! Vă îmbrățișez și, de data aceasta, primiți voi aplauzele mele!”, este mesajul postat pe pagina sa de Facebook.