Ion Dichiseanu, externat din spital: „Rugăciunile nasc miracole!”

Ion Dichiseanu a fost externat din spital, după ce s-a confruntat cu o pneumonie severă, la care s-au mai adăugat și alte probleme de sănătate. Actorul a fost intubat, ajungând la spital cu o saturație a oxigenului din sânge foarte scăzută (70%).

07 ian. 2021, 12:59
Ion Dichiseanu, externat din spital: „Rugăciunile nasc miracole!”
Ion Dichiseanu s-a confruntat cu o pneumonie severă

Ion Dichiseanu, externat din spital. Din fericire, starea lui de sănătate s-a îmbunătăţit, iar medicii au decis să îl lase să meargă acasă.

Citeşte şi: Ion Dichiseanu, la spital în stare foarte gravă. Marele actor are mari probleme respiratorii şi este intubat

Artistul, în vârstă de 87 de ani, a postat un discurs emoționant de mulțumire, pentru cei care s-au interesat de sănătatea lui și a menționat că medicii au făcut minuni în acest caz.

Ion Dichiseanu, externat din spital

Iubiții mei prieteni, n-am cuvinte să vă mulțumesc pentru gândurile bune pe care mi le-ați purtat în ultima perioadă! Mi-au parvenit, în fiecare moment, mesajele voastre! Ele mi-au demonstrat că Dumnezeu lucrează prin oameni! Mi-au arătat, încă o dată, că rugăciunile nasc miracole!

Dumnezeu a lucrat și prin intermediul echipei medicale de la Spitalul de Urgență ”Floreasca”. N-am să nominalizez pe nimeni (lista ar fi lungă, manager, medici, asistenți, brancardieri etc) de teamă să nu omit vreo persoană! Am să vă mărturisesc doar faptul că, la Floreasca, au loc minuni în fiecare oră, în fiecare zi!

În Noul An, să vă iubească pe fiecare în parte bucuriile Lumii, iar Bunul Dumnezeu să vă arate dragostea Lui!
Rămân al vostru, același actor recunoscător publicului! Vă îmbrățișez și, de data aceasta, primiți voi aplauzele mele!„, este mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

Iubiții mei prieteni, n-am cuvinte să vă mulțumesc pentru gândurile bune pe care mi le-ați purtat în ultima…

Publicată de Ion Dichiseanu Oficial pe Miercuri, 6 ianuarie 2021

Ion Dichiseanu s-a născut pe 20 octombrie 1933, la Adjud. Este unul dintre marii actori ai României, cunoscut datorită activității sale artistice în cadrul Teatrului Nottara, precum și pentru numeroasele roluri care l-au consacrat în cinematografie, teatru de televiziune și teatru radiofonic.

A primit Premiul ACIN pentru rolul din filmul „Clipa” (1979) și a fost decorat cu Ordinul național Serviciul Credincios în grad de Cavaler (30 mai 2002), după care, în anul 2019 a fost decorat de președintele României, Klaus Iohannis cu Ordinul Serviciul Credincios în grad de ofițer.

Citeşte şi: Ion Dichiseanu a ajuns de urgenţă la spital. Actorul s-a ales cu trei coaste rupte şi două fisurate