Ion Iliescu împlineşte astăzi 84 de ani. Fostul preşedinte a lipsit de la concertul aniversar de la Ateneu

Ion Iliescu împlineşte astăzi 84 de ani. Fostul preşedinte a lipsit duminică de la evenimentul organizat la Ateneul Român cu ocazia zilei sale de naştere. Ion Iliescu nu a anunţat motivul absenţei sale, dar organizatorii spun că ar fi vorba despre probleme de sănătate.

RomaniaTV.net
03 mart. 2014, 07:31
Ion Iliescu împlineşte astăzi 84 de ani. Fostul preşedinte a lipsit de la concertul aniversar de la Ateneu

Ion Iliescu a lipsit duminică de la concertul organizat pentru aniversarea sa. 

Aşa cum se întamplă de câţiva ani încoace, şi duminică seara uşile Atenului Roman s-au deschis pentru petrecerea aniversară a lui Ion Iliescu. De această dată, deşi trebuia să fie la ora 19.00 la Ateneu pentru a-şi primi invitaţii, sărbătoritul nu şi-a făcut apariţia. Potrivit celor care au organizat concertul, Ion Iliescu a ales să stea acasă din cauza unor probleme de sănătate. 

„Am ştiut că are unele dezagremente de sănătate în momentul asta şi a preferat să nu facă acest efort. Nu e absolut nimic grav din fericire, dar la 84 de ani trebuie să se conserve”, a declarat Răzvan Theodorescu, citat de România TV.

Preşedintele de onoare al PSD a fost aşteptat de peste 200 de colegi de partid şi de simpatizanţi, cu toţii dornici să-i spună „La mulţi ani”.

Urări de bine au venit şi din partea lui Traian Băsescu.