Ion Iliescu, de urgenţă la spital. Soţia fostului preşedinte al României l-a însoţit

Ion Iliescu de urgenta la spital. Fostul președinte al României în vârstă de 93 de ani a fost adus de urgență la Spitalul Elias din București, într-un moment de îngrijorare pentru starea lui de sănătate. La fiecare pas, el a fost însoțit de soția lui, care a rămas alături de el în aceste clipe tensionate.

23 sept. 2023, 15:13
Ion Iliescu, de urgenţă la spital. Soţia fostului preşedinte al României l-a însoţit

Ion Iliescu are probleme de sănătate. Potrivit unor surse, fostul președinte în vârsta de 93 de ani a ajuns recent la Spitalul Elias şi după un consult şi analize medicii au stabilit că nu are nevoie de internare şi poate merge acasă. Ion Iliescu se simte relativ bine, având în vedere vârsta.

Ion Iliescu a fost primul președinte al României după căderea lui Nicolae Ceaușescu. În martie 2023, Iliescu a împlinit 93 de ani.

Citeşte şi: Sărac și cinstit? Ce pensie colosală are Ion Iliescu. Averea fostului preşedinte al României nu este impresionantă

„Sunt destul de bine. Umblăm cu sprijin, nu prea ieșim pe afară. Avem un cadru cu care ne deplasăm. Sigur, nu mai avem 23 de ani, ci 93, e o diferență,” a spus Iliescu în ziua în care a împlinit 93 de ani.

În ceea ce privește activitățile zilnice, Ion Iliescu a spus că preferă să citească și să mai poarte conversații cu un cerc restrâns de prieteni.

„Nu prea am timp să mă plimb și să ies în oraș. Citesc. Mai am niște prieteni apropiați cu care mai comunicăm,” a spus Iliescu.

Citeşte şi: Ion Iliescu s-a resemnat cu privire la retragerea titlului de revoluționar. La ce privilegii nu va mai avea acces fostul șef de stat